Κατάλογος
Κατάλογος

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:45

Ανθεκτικό λεωφορείο περιήγησης 11-14 Seaters, κλειστό στυλ, βενζίνη, λεωφορείο περιήγησης

Απάντηση στην αγγελία

Συνδυάζοντας ζεστασιά, άνεση, πολυτέλεια και ανώτερη ποιότητα - Ανεξάρτητη ανάρτηση Macpherson - Ενσωματωμένο πλαίσιο από ανθρακούχο χάλυβα υψηλής αντοχής - Υδραυλικό φρένο διπλού κυκλώματος με ενισχυτή κενού - MOQ: 1 Δεχόμαστε επίσης παραγγελίες OEM και ODM για βενζινοκίνητα τουριστικά λεωφορεία με περισσότερες από 14 θέσεις ή λιγότερες από 11 θέσεις. Καλώς ήρθατε να μας στείλετε τις απαιτήσεις σας.

Περισσότερη αντιδιαβρωτική βάση οχήματος
Σε σύγκριση με τη διαδικασία επιφανειακής βαφής του πλαισίου άλλων εμπορικών σημάτων, η επιφάνεια του πλαισίου βάσης του λεωφορείου περιήγησης βενζίνης έχει υποστεί επεξεργασία με μια σειρά αντιδιαβρωτικών διεργασιών, όπως αποσκλήρυνση, φωσφάτωση, ηλεκτροφόρηση, εμβάπτιση και ψήσιμο. Έχει αντιδιαβρωτικές ικανότητες τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Κλειστό και θερμότερο διαμέρισμα
Το λεωφορείο υιοθετεί ένα συνολικά κλειστό διαμέρισμα, το οποίο μπορεί να απομονώσει αποτελεσματικά τον εξωτερικό θόρυβο, τον άνεμο και τη βροχή και άλλες παρεμβολές. Το αμάξωμα έχει σχεδιαστεί με πόρτες εισόδου και εξόδου και είναι εξοπλισμένο με σύστημα κλιματισμού, επιτρέποντας στους επιβάτες να διατηρούν άνετη θερμοκρασία σε διαφορετικές εποχές και κλιματικές συνθήκες και να βελτιώνουν την εμπειρία οδήγησης.

Κινητήρας EFI υψηλών προδιαγραφών
Το βενζινοκίνητο τουριστικό λεωφορείο Hulk FDH υιοθετεί τον κινητήρα EFI LJ469/LJ415 του εθνικού προτύπου VI. Διαθέτει πιο προηγμένη τεχνολογία ελέγχου της καύσης και ελέγχει παραμέτρους όπως η έγχυση καυσίμου και ο χρονισμός ανάφλεξης για τη βελτίωση της χρήσης του καυσίμου και τη μεγάλη μείωση των επιβλαβών εκπομπών καυσαερίων.

Καθίσματα υψηλής άνεσης
Το βενζινοκίνητο τουριστικό λεωφορείο Hulk FDH υιοθετεί ένα ανεξάρτητο ρυθμιζόμενο μαλακό κάθισμα για τον οδηγό και ο χώρος των επιβατών είναι εξοπλισμένος με ενσωματωμένα μαλακά καθίσματα από απομίμηση δέρματος (μαύρο, μπεζ, καφέ κ.λπ.) ή καθίσματα λεωφορείου από FRP. Εξασφαλίζει μια άνετη διαδρομή για όλους τους επιβάτες, παρέχοντας παράλληλα υψηλότερη ασφάλεια. Είναι πολυτελές και όμορφο και πολύ ελκυστικό.

Υψηλής ποιότητας ελαστικά κενού φορτίου
Όλα τα ελαστικά του βενζινοκίνητου λεωφορείου περιήγησης Hulk είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ελαστικά αυτοκινήτων κενού φορτίου, τα οποία πληρούν αυστηρά πρότυπα σταθερότητας και ανθεκτικότητας. Έχουν αντιολισθητική υφή και ισχυρή ικανότητα πρόσφυσης και μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν διάφορες οδικές επιφάνειες, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητά σας κατά τη διάρκεια της οδήγησης.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shandong

Τοποθεσία
Qingdao

Ημερομηνία λήξης
31.12.2029 23:55

Περισσότερες πληροφορίες