Κατάλογος
Κατάλογος

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:55

2-6 Καθίσματα Ηλεκτρικό καρότσι γκολφ , High Qulity Street Legal

Απάντηση στην αγγελία

Προσαρμόστε το δικό σας καρότσι γκολφ - Υψηλής αντοχής πλαίσιο βάσης από χάλυβα άνθρακα ή κράμα αλουμινίου - Μπαταρία μολύβδου-οξέος χωρίς συντήρηση ή μπαταρία λιθίου - Μέγιστη ταχύτητα κυμαίνεται από 60km / h έως 80km / h - MOQ: 1 Δεχόμαστε επίσης παραγγελία OEM και ODM για πάνω από 6 καθίσματα καρότσι γκολφ, καλώς ήρθατε να μας στείλετε απαιτήσεις.

Μπροστινό και οπίσθιο σώμα σχεδιασμού μόδας
Το μπροστινό και το οπίσθιο σώμα του ηλεκτρικού αμαξιδίου γκολφ είναι μοντέρνο και όμορφο, σχηματίζονται από μηχανική πλαστική χύτευση με έγχυση ABS, τα οποία είναι ένας μοναδικός σχεδιασμός που αναπτύχθηκε από κοινού από τους σχεδιαστές της Hulk και τους σχεδιαστές της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Προαιρετική βάση πλαισίου από χάλυβα / κράμα αλουμινίου
Η βάση του ηλεκτρικού αμαξιδίου γκολφ μπορεί να κατασκευαστεί από πλαίσιο χάλυβα ή πλαίσιο από κράμα αλουμινίου σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη, το οποίο μπορεί να παρέχει μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα, προσφέροντάς σας μια ασφαλέστερη και πιο άνετη εμπειρία οδήγησης.

Κρυστάλλινα φώτα αυτοκινήτου υψηλής φωτεινότητας
Το ηλεκτρικό αμαξίδιο γκολφ χρησιμοποιεί εμπρός και πίσω συνδυασμένους κρυστάλλινους λαμπτήρες υψηλής φωτεινότητας, οι οποίοι είναι όμορφοι στην εμφάνιση και έχουν περάσει το πιστοποιητικό CE. Το φως έχει ισχυρή διείσδυση και μεγάλη απόσταση φωτισμού, καθιστώντας την οδήγηση τη νύχτα ασφαλέστερη.

Οπίσθιος άξονας ενσωματωμένης κίνησης μηχανοτρονικής
Το ηλεκτρικό αμαξίδιο γκολφ υιοθετεί έναν ηλεκτρομηχανικό ενσωματωμένο οπίσθιο άξονα κίνησης με κέλυφος από κράμα αλουμινίου, το οποίο είναι ελαφρύτερο σε βάρος. Η επιφάνεια των δοντιών του γραναζιού έχει υποστεί ενανθράκωση και λείανση, με αποτέλεσμα χαμηλό θόρυβο και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Όμορφα και άνετα καθίσματα
Τα καθίσματα του ηλεκτρικού αμαξιδίου γκολφ είναι κατασκευασμένα από μαλακά και άνετα υλικά, σχεδιασμένα εργονομικά για να βελτιώσουν την άνεση της οδήγησης στο μέγιστο, και φαίνονται πιο κομψά και πολυτελή.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shandong

Τοποθεσία
Qingdao

Περισσότερες πληροφορίες