Κατάλογος
Κατάλογος

Qingdao Witop Steel Co.,Ltd

Qingdao Witop Steel Co.,Ltd

Qingdao Witop Steel Co.,Ltd

24.07.2024 02:10

GI/GL/PPGI/PPGL κατασκευαστές χαλύβδινων σπειρών

Απάντηση στην αγγελία

Κυματοειδές φύλλο στέγης Κατασκευαστής

Ο όμιλος Qingdao Witop Steel είναι μια πρώτης τάξεως επιχείρηση σιδήρου και χάλυβα στην Κίνα. Ο όμιλος παράγει κυρίως χάλυβα ψυχρής έλασης, γαλβανισμένο χάλυβα εν θερμώ, χάλυβα γαλβανισμένου εν θερμώ, χάλυβα με προβαμμένο/χρωματική επικάλυψη, λευκοσίδηρο, κεραμίδι με επικάλυψη από πέτρα και άλλα χαλύβδινα υλικά.

Ο όμιλος Qingdao Witop Steel μπορεί να προμηθεύσει χάλυβα GI GL PPGI PPGL και να επεξεργαστεί περαιτέρω παραγωγή για αυτά τα προϊόντα, για παράδειγμα, γαλβανισμένο/αλου-ψευδαργύρου φύλλο στέγης, PPGI/PPGL επικαλυμμένο φύλλο στέγης, σχισμή χάλυβα πηνίο σε ταινία και ούτω καθεξής. Το εργοστάσιό μας μπορεί να παράγει προϊόντα χάλυβα σύμφωνα με τα σχέδια ή τα δείγματα από τους πελάτες.

Η ομάδα Qingdao Witop Steel είναι να δημιουργήσει αξία με τους πελάτες μας, βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα μαζί. Μέσω μιας εξαιρετικά αποτελεσματικής τεχνολογικής και βιομηχανικής βάσης στην Κίνα και ενός παγκόσμιου εμπορικού δικτύου, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με τον πελάτη.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shandong

Τοποθεσία
Qingdao