Κατάλογος
Κατάλογος

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.08.2024 10:10

Ανόργανο πολυμερές πηκτικό Χλωριούχο πολυαργίλιο Αριθμός, CAS: 1327-41-9

Απάντηση στην αγγελία

Χλωριούχο πολυαλουμίνιο στην επεξεργασία υγρών αποβλήτων


Το χλωριούχο πολυαλουμίνιο (PAC) είναι ένα ανόργανο πολυμερές πηκτικό που χρησιμοποιείται σε διεργασίες επεξεργασίας νερού. Βοηθά στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών σχηματίζοντας κροκάλες που μπορούν εύκολα να διαχωριστούν από το νερό.


Ονομασία προϊόντος: Πολυχλωριούχο αλουμίνιο
Αριθμός CAS: 1327-41-9
EINECS NO.: 215-477-2
HS.Code: 28273200
Μοριακός τύπος: AlnCl(3n-m)(OH)m
Καθαρότητα (%): 28% έως 31%
Εμφάνιση: ως κιτρινωπή έως καστανόχρωμη σκόνη ή ωχροκίτρινη σκόνη
Συσκευασία: : Σακούλες, βαρέλια ή δοχεία χύδην

Χλωριούχο πολυαλουμίνιο Χρήσεις
Επεξεργασία νερού: PAC χρησιμοποιείται ευρέως σε διαδικασίες επεξεργασίας νερού για τη διαύγαση και τον καθαρισμό του νερού. Αφαιρεί αποτελεσματικά τα αιωρούμενα σωματίδια, τη θολότητα και τα κολλοειδή υλικά, βελτιώνοντας τη συνολική ποιότητα του νερού.
Επεξεργασία λυμάτων: Το PAC χρησιμοποιείται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων για να βοηθήσει στην πήξη και την κροκίδωση των ρύπων, επιτρέποντας την εύκολη απομάκρυνσή τους. Βοηθά στην απομάκρυνση ρύπων, οργανικών ουσιών και βαρέων μετάλλων από βιομηχανικά και αστικά λύματα.
Επεξεργασία πόσιμου νερού: Το PAC χρησιμοποιείται στην επεξεργασία του πόσιμου νερού για να διασφαλιστεί η ασφάλειά του και η συμμόρφωσή του με τα κανονιστικά πρότυπα. Βοηθά στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών, συμπεριλαμβανομένων των βακτηρίων, των ιών και των οργανικών ενώσεων.
Βιομηχανία χαρτιού και χαρτοπολτού: PAC χρησιμοποιείται στη βιομηχανία χαρτιού και χαρτοπολτού ως βοήθημα κατακράτησης και μέσο στερέωσης πληρωτικών υλικών. Βελτιώνει τη συγκράτηση των ινών και των πληρωτικών υλών, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας του χαρτιού και την αύξηση της αποδοτικότητας της παραγωγής.
Βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας και βαφής: Το PAC βρίσκει εφαρμογή στην κλωστοϋφαντουργία και τη βαφική βιομηχανία για την αφαίρεση χρωμάτων και την επεξεργασία υγρών αποβλήτων. Βοηθά στην απομάκρυνση χρωστικών ουσιών και οργανικών ρύπων από τα υφαντουργικά απόβλητα.

 


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou City

Ημερομηνία λήξης
03.04.2026 07:35