Κατάλογος
Κατάλογος

WJ-LEAN Technology Co., Ltd.

WJ-LEAN Technology Co., Ltd.

  • ISO9001
  • IS014001

WJ-LEAN Technology Co., Ltd.

  • ISO9001
  • IS014001

31.07.2024 17:00

Συστήματα αλουμινίου plug-in

Απάντηση στην αγγελία

Διάμετρος 43 χιλιοστά πρότυπο μέγεθος 1.7 χιλιοστά πάχος ανοδιωμένο σωλήνα κράμα αλουμινίου για το σύστημα Karakuri.

Οι σωλήνες αλουμινίου της σειράς 43 χρησιμοποιούνται συνήθως σε περιβάλλοντα όπου απαιτείται υψηλή φέρουσα ικανότητα και το πάχος 1,7 mm παρέχει στον χρήστη επαρκή φέρουσα ικανότητα. Σε σύγκριση με τους συμβατικούς άπαχους σωλήνες, οι σωλήνες αλουμινίου είναι επικαλυμμένοι με ρητίνη και λεπτοί, και επειδή οι συνδέσεις αναλογίας είναι επίσης κατασκευασμένες από αλουμίνιο, δεν επαναλαμβάνονται όταν γίνεται αντικατάσταση. Επιπλέον, η επιφάνεια του σωλήνα αλουμινίου είναι επεξεργασμένη με ανθεκτικό στα οξέα αλουμίνιο, ώστε να μπορεί να συντηρηθεί για να διατηρήσει την ομορφιά του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η επιφάνεια του σωλήνα αλουμινίου είναι επίσης επικαλυμμένη για να μειώνεται η οξείδωση και να διατηρείται το εργοστάσιο καθαρό.
Χαρακτηριστικά προϊόντος


1. Οι σωλήνες αλουμινίου της WJ-LEAN έχουν διεθνές τυποποιημένο μέγεθος και μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε εξαρτήματα διεθνών προτύπων.

2. Εύκολη συναρμολόγηση, χρειάζεται μόνο ένα κατσαβίδι για να ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση. Το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ανακτήσιμο.

3. Επεξεργασία οξείδωσης της επιφάνειας κράματος αλουμινίου, λεία επιφάνεια χωρίς γρέζια, μετά τη σύνθεση του συνολικού συστήματος είναι όμορφη και λογική.

4. Διαφοροποιημένος σχεδιασμός προϊόντων, DIY custom production, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες διαφορετικών επιχειρήσεων.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangdong, China

Τοποθεσία
worldwide

Ημερομηνία λήξης
08.07.2025 18:00

Περισσότερες πληροφορίες