Κατάλογος
Κατάλογος

Φρέσκα φρούτα από την Πορτογαλία

13.08.2024 10:45

Φρέσκα φρούτα από την Πορτογαλία

Απάντηση στην αγγελία

Στην ηλιόλουστη ακτή της Ευρώπης, στο Algarve της Πορτογαλίας, εμείς στην Quinta dos Passaros παράγουμε τα φρέσκα φρούτα μας από το 1993, σύμφωνα με τις οικολογικές αρχές, όπως ακριβώς τα ήθελε η φύση.

Ο ιστότοπός μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα φρέσκα, φυσικά και ανεπεξέργαστα φρούτα από το πορτοκαλοτροφείο μας, έκτασης 65 εκταρίων, άνετα μέσω διαδικτύου. Είμαστε υπερήφανοι που σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας που προέρχονται απευθείας από το αγρόκτημά μας και από επιλεγμένους πορτογαλικούς παραγωγούς.

η γκάμα μας περιλαμβάνει φρούτα, ανεπεξέργαστα πορτοκάλια και αβοκάντο, λαχανικά, αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, μπαχαρικά, ελιές, ελαιόλαδο, τυρί, αλλαντικά, κακάο, καφέ, τσάι, μέλι, γύρη, σπεσιαλιτέ με ψάρι, επάλειψη φρούτων, φυσικό θαλασσινό αλάτι Algarve, κρασιά, κρασί πόρτο, medronho.

Τα προϊόντα μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα για να φέρουν ένα κομμάτι της Πορτογαλίας για την παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή απευθείας στο σπίτι σας.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα, γι' αυτό και πραγματοποιούμε τη συγκομιδή μας με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Τι κάνει το σύστημά μας τόσο ξεχωριστό Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε πρώτα τις παραγγελίες σας. Τα ξηρά προϊόντα συλλέγονται εκ των προτέρων. Ετοιμάζεται το χαρτοκιβώτιο αποστολής που απαιτείται για την παραγγελία σας. Τα φρούτα συλλέγονται λίγο πριν από την αναχώρηση του φορτηγού-ψυγείου και συσκευάζονται μαζί με την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας μεταφέρονται σε ψυγείο, ώστε να φτάνουν φρέσκα και ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες. Η οικογένεια Dornhoff αντιπροσωπεύει την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την προσωπική φροντίδα. Προσπαθούμε όχι μόνο να σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά και να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία αγορών. Ανακαλύψτε την ποικιλομορφία και τη γεύση της Πορτογαλίας με την Quinta dos Pássaros και εμπνευστείτε από τα χειροποίητα προϊόντα μας.



Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογενειακή μας κοινότητα! Η αφοσιωμένη ομάδα μας θα διασφαλίσει ότι οι παραγγελίες σας θα φτάσουν γρήγορα και αξιόπιστα σε εσάς. Η οικογένεια Dornhoff αντιπροσωπεύει την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την προσωπική φροντίδα.

Προσπαθούμε όχι μόνο να σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά και να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία αγορών. Ανακαλύψτε την ποικιλομορφία της Πορτογαλίας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Πορτογαλία

Περιοχή
Silves

Τοποθεσία
Sitio das cabeças 165 T 8300-020 Silves