Κατάλογος
Κατάλογος

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

16.08.2024 16:05

Πολυακρυλικό νάτριο, αριθμός CAS: 9003-04-7

Απάντηση στην αγγελία

ΑΡΙΘΜΌΣ EINECS: 618-221-3

Η HOO CHEMTEC, που ιδρύθηκε, ενεργεί ως εταιρεία με πλούσια εμπειρία στην επαγγελματική κατασκευή και εξαγωγή χημικών προϊόντων επεξεργασίας νερού.

Όπως ,καθαριστικός παράγοντας- κροκιδωτικό- αποξηραντικό- αναστολέας κλίμακας- χηλικός παράγοντας- απολυμαντικό- αναστολέας διάβρωσης- αφυδάτωση λάσπης- παράγοντας διασποράς ρύπων- παράγοντας εκτόπισης πετρελαίου- αλγοκτόνα- παράγοντες τήξης χιονιού.

Η αποστολή της HOO CHEMTEC είναι να προσφέρει υπηρεσίες στις βιομηχανίες επεξεργασίας νερού, να είναι μια εταιρεία που ξεχωρίζει στον τομέα των χημικών προϊόντων επεξεργασίας νερού , κέρδισε την εμπιστοσύνη και τον έπαινο των πελατών από όλο τον κόσμο.

Αριθμός CAS: 9003-04-7
ΑΡΙΘ. EINECS: 618-221-3
Μοριακός τύπος: (C3H3NaO2)n
Καθαρότητα (%): 90 %


Εμφάνιση: Ή λευκή σκόνη
Συσκευασία: Διατίθεται σε διάφορες επιλογές συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων σάκων, βαρελιών ή αποστολών χύμα, ανάλογα με την ποσότητα και τις απαιτήσεις της εφαρμογής.
Απορροφητικά προϊόντα υγιεινής: Χρησιμοποιούνται σε πάνες, προϊόντα ακράτειας ενηλίκων και προϊόντα γυναικείας υγιεινής για αυξημένη απορροφητικότητα.
Γεωργία: Βελτιώνει τη συγκράτηση νερού στο έδαφος και προάγει την ανάπτυξη των φυτών σε ξηρά ή αμμώδη εδάφη.
Επεξεργασία νερού: Λειτουργεί ως κροκιδωτικό και πηκτικό για την απομάκρυνση ακαθαρσιών σε διαδικασίες επεξεργασίας νερού.
Βιομηχανικές διεργασίες: Χρησιμοποιείται ως τροποποιητής ιξώδους, συνδετικό και διασκορπιστικό σε κόλλες, επιχρίσματα και απορρυπαντικά.
Προϊόντα προσωπικής φροντίδας: Λειτουργεί ως παράγοντας πύκνωσης, σταθεροποιητής και ενισχυτής υφής σε πηκτές, λοσιόν και κρέμες.
Έλεγχος χημικών διαρροών: Απορροφά και συγκρατεί τις χημικές διαρροές για να αποτρέψει την εξάπλωση επικίνδυνων υλικών.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan