Κατάλογος
Κατάλογος

Σφαιρικές βαλβίδες, βαλβίδες, βαλβίδες πεταλούδας

23.08.2024 10:50

Σφαιρικές βαλβίδες, βαλβίδες, βαλβίδες πεταλούδας

Απάντηση στην αγγελία

Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2010, η China Ball Valve Manufacturer Co., Ltd. είναι ένας δυναμικός ηγέτης στη βιομηχανία βαλβίδων, αφιερωμένος στην έρευνα και την ανάπτυξη βαλβίδων υψηλής ποιότητας. Με έκταση πάνω από 120.000 τετραγωνικά μέτρα, η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παραγωγή μιας μεγάλης ποικιλίας βαλβίδων, συμπεριλαμβανομένων των σφαιρικών βαλβίδων, των βαλβίδων πύλης, των σφαιρικών βαλβίδων, των βαλβίδων ελέγχου, των βαλβίδων πεταλούδας, των σφυρήλατων βαλβίδων, των βιδωτών βαλβίδων και των φίλτρων.

Για πάνω από 22 χρόνια, έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών. Οι βαλβίδες μας κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα, όπως τα API 6D, BS 5351, ASME B16.34 και DIN 3202, και η δέσμευσή μας για ποιότητα ενισχύεται από τις πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 14001 και ISO 45001.

Με ισχυρές δυνατότητες σχεδιασμού, εξοπλισμό επεξεργασίας και δοκιμών αιχμής και μια αφοσιωμένη ομάδα, εγγυόμαστε την απόδοση, την ποιότητα και την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων μας. Οι βαλβίδες μας είναι αξιόπιστες και χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, όπως το πετρέλαιο, τα χημικά, η ηλεκτρική ενέργεια, ο χάλυβας, η ναυπηγική και η επεξεργασία νερού σε όλο τον κόσμο.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα