Κατάλογος
Κατάλογος

Qingdao Hulk Metal Technology Co., Ltd.

Qingdao Hulk Metal Technology Co., Ltd.

Qingdao Hulk Metal Technology Co., Ltd.

27.08.2024 10:40

Σφιγκτήρες καλωδίων, σφιγκτήρες κλώνων, σφιγκτήρας σχοινιού

Απάντηση στην αγγελία

Οι συρμάτινες λαβές της HULK Metal κατασκευάζονται από σφυρήλατο κράμα χάλυβα υψηλής αντοχής και ανθρακούχο χάλυβα και υποβάλλονται σε ακριβή κατεργασία και αυστηρές διαδικασίες θερμικής επεξεργασίας. Κάθε συρμάτινη λαβή ελέγχεται και δοκιμάζεται ξεχωριστά με το χέρι, ώστε να διασφαλίζεται η σταθερότητα και η αξιοπιστία της κατά την εργασία.

Προσφέρουμε μια ποικιλία τύπων συρματόσχοινων, συμπεριλαμβανομένων συρματόσχοινων από κράμα αλουμινίου, μονωμένων συρματόσχοινων, πολύκλωνων συρματόσχοινων, γειωμένων συρματόσχοινων, λαβίδων μονής ροπής, λαβίδων διπλής ροπής, λαβίδων τύπου βατράχου και λαβίδων συρματόσχοινων κατά της συστροφής. Χρησιμοποιούνται ευρέως στη μετάδοση ενέργειας, στις κατασκευές επικοινωνιών και σε άλλους βιομηχανικούς τομείς.

Οι συρματόσχοινες μας μπορούν όχι μόνο να βελτιώσουν αποτελεσματικά την ασφάλεια και την αξιοπιστία του συστήματος, αλλά και να διατηρήσουν άριστες επιδόσεις σε σκληρά περιβάλλοντα, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση της κατασκευής και της λειτουργίας. Μέσω της συνεχούς τεχνολογικής καινοτομίας και του ποιοτικού ελέγχου, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Κατασκευαστής καλωδίων και καλωδίων Κατασκευαστής εξαιρετικό εργοστάσιο OEM - HULK Metal


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
qingdao

Τοποθεσία
Room 901, Intelligent Park A Building, No. 86 ChunYang Rd, Qingdao

Ημερομηνία λήξης
31.05.2025 15:45