Κατάλογος
Κατάλογος

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

14.10.2024 01:05

Wetter Εργοστάσιο συρματόπλεγμα από ανοξείδωτο χάλυβα για βιομηχανικές και εμπορικές λύσεις συρματόπλεγμα

Απάντηση στην αγγελία

Το εργοστάσιο συρματόπλεγμα από ανοξείδωτο χάλυβα Wetter είναι κορυφαίος κατασκευαστής και εξαγωγέας μιας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων συρματόπλεγμα από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας. Ανταποκρινόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών και εμπορικών αναγκών, προσφέροντας μια ποικίλη γκάμα συρματόπλεγμα, υφάσματα φίλτρου πλέγματος, οθόνες και σύρματα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Απαράμιλλη επιλογή και ακρίβεια:
Η βασική μας δύναμη έγκειται στην εκτεταμένη ποικιλία συρματόπλεγμα και συρματόπλεγμα από ανοξείδωτο χάλυβα που παράγουμε. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για να κατασκευάσουμε υφαντά συρματόπλεγμα και υφάσματα φίλτρου που είναι σχολαστικά σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Αυτό περιλαμβάνει προκατασκευασμένα κόσκινα λατομείου, κομμάτια προσαρμοσμένων διαστάσεων, δίσκους, ιμάντες και μια ευρεία γκάμα κατασκευασμένων προϊόντων φίλτρου. Κάθε προϊόν κατασκευάζεται σχολαστικά με ακριβείς διαμέτρους συρμάτων και μεγέθη ανοιγμάτων, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση στη μοναδική σας εφαρμογή.

Προσαρμοσμένες λύσεις για ποικίλες εφαρμογές:
Γι' αυτό και προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη επιλογή από ποιότητες και σχέδια ύφανσης που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας περιλαμβάνει:

Απλή ύφανση:

Αυτό το απλό μοτίβο πάνω-κάτω με τετράγωνα ή ορθογώνια ανοίγματα είναι ιδανικό για εφαρμογές όπως φίλτρα, σουρωτήρια, θωρακίσεις και κουνουπιέρες.

Ύφανση με σπάγκο:

Διαθέτοντας ένα μοτίβο διαπλοκής δύο πάνω, δύο κάτω, αυτή η ύφανση προσφέρει ανώτερη σταθερότητα και αντοχή, καθιστώντας την κατάλληλη για παρόμοιες εφαρμογές με την απλή ύφανση.

Ολλανδική ύφανση:

Αυτή η ύφανση δίνει προτεραιότητα στη δύναμη και την αποτελεσματικότητα της διήθησης με τη μεγαλύτερη διάμετρο σύρματος στημονιού. Χρησιμοποιείται κυρίως στην παραγωγή φίλτρων.

Ολλανδική πλεκτή ύφανση:

Συνδυάζοντας το μοτίβο ύφανσης σπάγκου με ένα παχύτερο σύρμα υφαδιού, αυτή η ύφανση υπερέχει σε εργασίες διήθησης υψηλής πίεσης σε διάφορες βιομηχανίες.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shandong