RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Είναι ένα ένζυμο που σχηματίζει διασταυρούμενους δεσμούς μεταξύ πρωτεϊνικών μορίων. Οι κύριες ομάδες προϊόντων με τη χρήση τρανσγλουταμινάσης:
προϊόντα κρέατος, προϊόντα αλλαντικών/χαμνών, προϊόντα θαλασσινών, προϊόντα αρτοποιίας, γαλακτοκομικά και vegan προϊόντα.
Υπάρχουν οφέλη από τη χρήση της TG:
* Βελτιώνει την υφή του κρέατος
* και τη σύνδεση μεταξύ των κομματιών κρέατος
* Μειώνει τα φωσφορικά άλατα
* Μειώνει την απώλεια νερού κατά τις διαδικασίες μαγειρέματος
* Βελτιώνει την τελική υφή σε προϊόντα με χαμηλό νάτριο
* Βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα
* Αυξάνει την αντοχή του πηκτώματος, διευκολύνοντας την απώλεια πρωτεϊνών
* Μειώνει την περιεκτικότητα σε κόμμεα και ζελατίνες
κ.λπ.
Οι περισσότερες εφαρμογές είναι για: προϊόντα κρέατος, γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα θαλασσινών, προϊόντα αρτοποιίας, τυροκομικά προϊόντα/προϊόντα cottage, vegan προϊόντα.
Κατηγορία
Προσφορές
Κράτος
Πολωνία
Τοποθεσία
Rzeszow