Κατάλογος
Κατάλογος

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

12.08.2021 00:08

RotoClamp - ισχυρή σύσφιξη για ασφαλή παραγωγή

Τα ισχυρά συστήματα σύσφιξης RotoClamp της HEMA είναι ιδανικά για τη σύσφιξη περιστροφικών θέσεων σε άξονες, τραπέζια και περιστρεφόμενες κεφαλές μηχανών. Καθώς το σύστημα σύσφιξης λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή της ασφάλειας αστοχίας, συσφίγγει άξονες γρήγορα και με μεγάλη δύναμη ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Ασφαλείς και ακριβείς διαδικασίες παραγωγής με τα πνευματικά συστήματα σύσφιξης της HEMA
Πολλές μηχανές και συστήματα στη βιομηχανική παραγωγή διαθέτουν άξονες και άτρακτους που πρέπει να στερεώνονται με ασφάλεια σε διάφορες θέσεις εργασίας. Για αυτές τις εφαρμογές, η HEMA προσφέρει το RotoClamp: ένα περιστροφικό σύστημα σύσφιξης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συσκευή ασφαλείας. Το RotoClamp χαρακτηρίζεται από υψηλές δυνάμεις σύσφιξης σε σχετικά χαμηλές πιέσεις λειτουργίας. Αυτό καθίσταται εφικτό χάρη στην πνευματική αρχή λειτουργίας του συστήματος σύσφιξης, η οποία βασίζεται σε συσσωρευτή ελατηρίου. Με τον εξαερισμό του εσωτερικού θαλάμου του ελατηρίου και τον εξαερισμό του εξωτερικού θαλάμου του ελατηρίου, το διάφραγμα ανακουφίζεται. Ως αποτέλεσμα, το στοιχείο σύσφιξης παραμορφώνεται ελαστικά στην περιοχή της επιφάνειας σύσφιξης και πιέζει τον άξονα προς στερέωση. Εάν είναι απαραίτητο, η δύναμη σύσφιξης μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω με την εφαρμογή πρόσθετου πεπιεσμένου αέρα στον εξωτερικό θάλαμο διαφράγματος ελατηρίου με τη λειτουργία booster.

Σε περίπτωση αστοχίας της πίεσης, ο άξονας συσφίγγεται αμέσως (έκδοση ασφαλείας). Ο χρόνος αντίδρασης είναι ιδιαίτερα σύντομος χάρη στην πνευματική λειτουργία. Εξαιρετικά σύντομοι χρόνοι σύσφιξης μπορούν να επιτευχθούν με τη βαλβίδα ταχείας απελευθέρωσης και το συνδετήρα ταχείας απελευθέρωσης που τοποθετείται απευθείας στο μηχανισμό σύσφιξης. Το RotoClamp διατίθεται σε έκδοση εσωτερικής και εξωτερικής σύσφιξης και είναι συμβατό με όλα τα μεγέθη άξονα που χρησιμοποιούνται συνήθως στη βιομηχανία.
ΠΙΣΩ

Περισσότερα νέα

Τα περιστρεφόμενα παράθυρά μας καθαρίζουν τη θέα