Κατάλογος
Κατάλογος

20.09.2021 00:09

ΠΡΟΚΛΉΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΤΎΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΏΝ

Όλο και περισσότερες συσκευές συνδέονται μέσω κινητών επικοινωνιών. Η συνεχής προσβασιμότητα και ο αξιόπιστος ρυθμός μετάδοσης δεδομένων έχουν μεγάλη σημασία εδώ. Το ποσοστό αποτυχίας λόγω διακοπών δικτύου των εγκατεστημένων πυλών είναι περίπου 15%, αυτό οδηγεί σε δαπανηρές επανεργασίες! Με τον ελεγκτή δικτύου LTE της ENQT για τη μέτρηση της ισχύος του σήματος, μπορείτε να τοποθετήσετε βέλτιστα π.χ. τα συστήματα κλήσης έκτακτης ανάγκης GSM στο φρεάτιο του ανελκυστήρα ή στο μηχανοστάσιο. Δεν υπάρχουν πλέον δυσκολίες σχετικά με τον επιλεγμένο πάροχο, το επίπεδο λήψης, τη μετάδοση δεδομένων και τη διαθεσιμότητα του δικτύου.

Με τον ελεγκτή δικτύου LTE της ENQT, οι δεύτερες επισκέψεις και οι διακοπές δικτύου ανήκουν στο παρελθόν. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στην πραγματική σας εργασία! Ο ελεγκτής δικτύου σας παρέχει έγκυρα αποτελέσματα μετρήσεων γρήγορα και εύκολα για να προσδιορίσετε την ποιότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Για το σκοπό αυτό, το Netztester LTE, σε αντίθεση με άλλες συσκευές, συνδέεται απευθείας στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα. Χάρη στη λειτουργία ζωντανής μέτρησης, μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο πού πρέπει να τοποθετήσετε τις κεραίες σας για βέλτιστη λήψη. Αυτό διευκολύνει τους υπαλλήλους σας να εργάζονται επί τόπου και αποτρέπει δαπανηρές επανεργασίες. Ο ελεγκτής δικτύου LTE πείθει με τον εξαιρετικά απλό χειρισμό και την έγχρωμη κωδικοποίηση των τιμών μέτρησης. Χάρη στη διαισθητική χρήση του, εσείς και οι υπάλληλοί σας μπορείτε να αυξήσετε αμέσως την ποιότητα της εγκατάστασης χωρίς καμία προσπάθεια εκπαίδευσης. Στην πύλη δεδομένων μέτρησης TMate έχετε πάντα διαθέσιμα όλα τα δεδομένα ή μπορείτε να εξάγετε τα δεδομένα μέτρησης ως αρχείο PDF ή CSV.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
- Το χυτευμένο με έγχυση περίβλημα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και προστατεύει τον ελεγκτή σήματος από το νερό που πιτσιλάει.
- Η ισχυρή μπαταρία λιθίου διαρκεί μια ολόκληρη εργάσιμη ημέρα και μπορεί να φορτιστεί εύκολα με το παρεχόμενο τροφοδοτικό.
- Η οθόνη αφής διευκολύνει τον χειρισμό της συσκευής. Η παρεχόμενη γραφίδα απλοποιεί το χειρισμό για μεγαλύτερες εισόδους.
- Όλα τα γερμανικά (Telekom/Vodafone/O2) και όλα τα ευρωπαϊκά δίκτυα μπορούν να ελεγχθούν μέσω της ενσωματωμένης SIM.
- Ο ελεγκτής δικτύου διαθέτει δύο υποδοχές SMA για τη σύνδεση εξωτερικών κεραιών. Ο παρεχόμενος προσαρμογέας Fakra διευκολύνει τη χρήση δικών σας κεραιών.

Περισσότερα νέα

Μοναδικός συνδυασμός μονάδας παροχής φρέσκου αέρα και ταυτόχρονου ιονισμού αέρα και επιφανειών απαλλαγμένων από μικρόβια Χαμηλή συντήρηση και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας Απλή και γρήγορη εγκατάσταση από την εταιρεία συντήρησης σας