Κατάλογος
Κατάλογος

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

25.03.2022 00:03

Novotechnik Messwertaufnehmer: Ποτενσιόμετρα από αγώγιμο πλαστικό εξακολουθούν να βρίσκονται σε καλό δρόμο

Ακόμη και όταν η ζήτηση για διαδικασίες χωρίς επαφή στον τομέα της γραμμικής και περιστροφικής τεχνολογίας μέτρησης αυξάνεται, οι αισθητήρες που βασίζονται σε ποτενσιόμετρα εξακολουθούν να είναι ασυναγώνιστοι και πιθανότατα θα παραμείνουν, λόγω των χρήσιμων χαρακτηριστικών τους και της ευνοϊκής σχέσης κόστους-οφέλους:

Τα τελευταία χρόνια, η Novotechnik έχει παράγει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αγώγιμα πλαστικά ποτενσιόμετρα μόνο για την αυτοκινητοβιομηχανία. Και στο μέλλον, αυτοί οι αποδοτικοί αισθητήρες είναι επίσης πιθανό όχι μόνο να παραμείνουν αναντικατάστατοι, αλλά μάλλον να βρουν όλο και περισσότερες εφαρμογές στην ίδια βιομηχανία και σε παρόμοιους τομείς. Εξάλλου, η επίτευξη συγκρίσιμων ταχυτήτων μέτρησης, τιμών γραμμικότητας, αναλύσεων, τιμών υστέρησης και θερμοκρασιακών περιοχών θα συνεπαγόταν διαφορετικά σημαντικά υψηλότερο κόστος και προσπάθειες. Επιπλέον, τα σήματα εξόδου των ποτενσιόμετρων είναι διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο, χωρίς σφάλματα περιγράμματος, και είναι εύκολα στην επεξεργασία. Ταυτόχρονα, αυτοί οι στιβαροί αισθητήρες είναι ανθεκτικοί σε κραδασμούς και δονήσεις, απαιτούν μόνο εξαιρετικά μικρή ποσότητα ισχύος και παρουσιάζουν ανοσία έναντι ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών και μαγνητικών πεδίων. Με σχεδιασμούς υψηλής ποιότητας, οι προσδοκώμενες διάρκειες ζωής άνω των 100 εκατομμυρίων κινήσεων είναι αρκετά συνηθισμένες.

Ο γραμμικός ρυθμιστής θέσης διαθέτει ένα ταλαντευόμενο μετωπικό έδρανο τριβής και έναν αποσυνδεδεμένο υαλοκαθαριστήρα για λειτουργία χωρίς ολίσθηση από κολλήματα. Λόγω του υψηλού προσδόκιμου ζωής του και της εύκολης εγκατάστασης με καθολικά τοποθετήσιμους σφιγκτήρες τάσης "snap-on", ο γραμμικός ρυθμιστής θέσης είναι ιδανικός για την άμεση και ακριβή μέτρηση διαδρομών στις τεχνολογίες ελέγχου και μέτρησης. Η σειρά LWH διατίθεται με μήκη μετρητή από 75 έως 900 mm. Με ανάλυση 0,01 mm, αυτά τα συστήματα μέτρησης είναι επίσης εξαιρετικά ακριβή. Στον τομέα των βιομηχανικών αισθητήρων, η σειρά LWH - από την οποία η Novotechnik έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο μονάδες με όλα τα είδη μήκους μετρητή τα τελευταία 10 χρόνια - έχει σίγουρα αποδείξει την αξία της. Για παράδειγμα, αυτοί οι γραμμικοί αισθητήρες χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε μεγάλους αριθμούς σε μηχανές χύτευσης μήτρας, στη μηχανολογία και στην τεχνολογία αυτοματισμού.

Περισσότερα νέα

Από 24.04.2024 - 26.04.2024

στο Shenyang, Κίνα

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

Στο δρόμο με την υπηρεσία εκκαθάρισης εκρηκτικών μηχανισμών

25.10.2022 00:00

75 χρόνια Novotechnik

Αισθητήρες για γ...

Η Novotechnik λαμβάνει το βραβείο προμηθευτή από την BRP-Rotax
Περιστροφικοί αισθητήρες για κινητά μηχανήματα