Κατάλογος
Κατάλογος

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

08.04.2022 00:04

Νέες βαλβίδες διακοπής και ελέγχου για τη βιομηχανία τροφίμων

Η Schubert & Salzer Control Systems παρουσιάζει νέες σειρές ασηπτικών και συρόμενων βαλβίδων στην Anuga FoodTec. Ο κατασκευαστής εγγυάται υψηλή αξιοπιστία παράδοσης και σύντομους χρόνους παράδοσης.

Ingolstadt, Κολωνία. - Οι βαλβίδες στην επεξεργασία τροφίμων υπόκεινται σε αυστηρές απαιτήσεις. Στην Anuga FoodTec 2022, η Schubert & Salzer Control Systems θα παρουσιάσει βαλβίδες ελέγχου υψηλής ακρίβειας και αξιόπιστες βαλβίδες διακοπής για πολυάριθμες διεργασίες στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Από τις 26 έως τις 29 Απριλίου, η πιστοποιημένη κατά EHEDG ασηπτική γωνιακή βαλβίδα 6051 και η νέα συμμορφούμενη με το πρότυπο 3A υγιεινής γωνιακή βαλβίδα 6052 θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής στο περίπτερο D055 στο Hall 5.1
. Και οι δύο αποστειρωμένες βαλβίδες μπορούν να σχεδιαστούν ως βαλβίδες διακοπής ή ελέγχου. Θα παρουσιαστεί επίσης η νέα ιδιαίτερα συμπαγής συρόμενη βαλβίδα τύπου 8028 με ενεργοποιητή διαφράγματος.


Προσωπική επικοινωνία - κατάσταση ασφαλούς παράδοσης

Εκτός από τις νέες και περαιτέρω εξελίξεις, η Schubert & Salzer Control Systems έχει ένα σημαντικό μήνυμα για τους επισκέπτες της έκθεσης. "Ακόμη και στην παρούσα κατάσταση, ως αξιόπιστος εταίρος του κλάδου, εγγυόμαστε την ασφάλεια εφοδιασμού, την οποία υλοποιούμε μέσω εκτεταμένων μέτρων
", εξηγεί ο Alwin Berger, επικεφαλής του τμήματος αγορών και logistics.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ειδικός για τις βαλβίδες ελέγχου και διακοπής λειτουργίας στηρίζεται εδώ και πολύ καιρό σε ολοκληρωμένα αποθέματα με δυναμική διαχείριση και επενδύει σε σταθερές αλυσίδες εφοδιασμού. Το αποτέλεσμα είναι η ικανότητα παράδοσης σε περίπτωση κρίσης και οι σύντομοι χρόνοι παράδοσης.


Βαλβίδες για την παραγωγή τροφίμων

Οι βαλβίδες που εκτίθενται - όπως όλες οι βαλβίδες ελέγχου και διακοπής της Schubert & Salzer Control Systems - κατασκευάζονται στην έδρα της εταιρείας στο Ingolstadt. Χαρακτηριστικό των γωνιακών ασηπτικών βαλβίδων 6051 και της νέας, συμμορφούμενης πλέον με το πρότυπο 3A γωνιακής βαλβίδας 6052 είναι η εξαιρετική καθαριότητά τους
για χρήση στην παραγωγή τροφίμων και στην τεχνολογία ποτών, π.χ. σε γαλακτοκομεία. Αυτό καθίσταται δυνατό κυρίως χάρη στη βελτιστοποιημένη συμπεριφορά ροής και στο σώμα της βαλβίδας από μη πορώδη συμπαγή ανοξείδωτο χάλυβα με ελάχιστη επιφανειακή τραχύτητα. Ένα διάφραγμα
με επικάλυψη PTFE διαχωρίζει το θάλαμο διεργασίας και τον ενεργοποιητή της βαλβίδας και είναι επίσης εντελώς αναίσθητο στις υψηλές θερμοκρασίες στις διεργασίες SIP ή CIP.
Η συρόμενη βαλβίδα τύπου 8028 ελέγχει υγρά, αέρια ή ατμικά μέσα με υψηλή ακρίβεια. Σημειώνει ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε περιορισμένους χώρους: με ονομαστικό πλάτος DN100, για παράδειγμα, το ύψος εγκατάστασης της πιο συμπαγούς έκδοσης GS1 είναι μόλις 487 χιλιοστά.
Η τεχνολογία ολισθαίνουσας πύλης ρυθμίζει τη ροή σε χιλιοστά του δευτερολέπτου μετακινώντας γραμμικά τον έναν πάνω στον άλλο δύο σχισμένους δίσκους στεγανοποίησης, τοποθετημένους κάθετα προς τη διεύθυνση της ροής. Έτσι, ο ενεργοποιητής πρέπει να υπερνικήσει μόνο την τριβή ολίσθησης μεταξύ των δύο δίσκων.
Αυτό μειώνει τη δύναμη ενεργοποίησης κατά 90 τοις εκατό σε σύγκριση με τις βαλβίδες με στρόφιγγα του ίδιου ονομαστικού μεγέθους με την ίδια διαφορική πίεση και είναι ιδιαίτερα χαμηλής φθοράς.


Oχετικά με τα συστήματα ελέγχου Schubert & Salzer:

Ως μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, η
Schubert & Salzer Control Systems αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται βαλβίδες ελέγχου και διακοπής υψηλής ακρίβειας για βιομηχανική χρήση στη μηχανική διεργασιών. Με έδρα το Ίνγκολσταντ, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες απευθείας ή μέσω θυγατρικών στην Μπενελούξ, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ινδία και τις ΗΠΑ, καθώς και περισσότερους από 40 διεθνείς συνεργάτες.


Προϊόντα ποιότητας "Made in Germany".

Όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας, τη διάρκεια ζωής και την εκπομπή θορύβου, οι βαλβίδες της Schubert & Salzer είναι από τις πιο αποδοτικές της αγοράς σήμερα. Ο συμπαγής σχεδιασμός τους και η υψηλή ποιότητα ελέγχου ελαχιστοποιούν την προσπάθεια που απαιτείται για την εγκατάσταση και τη συντήρηση και εξασφαλίζουν υψηλή αξιοπιστία λειτουργίας και διεργασιών με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής.


Οι βαλβίδες χρησιμοποιούνται στη χημική και φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς και στην παραγωγή και επεξεργασία τροφίμων και ποτών, καθώς και στην παραγωγή πλαστικών, χάλυβα, γυαλιού ή χαρτιού και στην κλωστοϋφαντουργία. οπουδήποτε πρέπει να ελεγχθούν και να αποκλειστεί υγρό, ατμός ή αέριο μέσο, τα συστήματα ελέγχου Schubert & Salzer προσφέρουν μια προσαρμοσμένη λύση.

Περισσότερες πληροφορίες: controlsystems.schubert-salzer.com

Περισσότερα νέα

Με τους νέους τύπο...