Κατάλογος
Κατάλογος

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

04.08.2022 10:08

Υπολογιστής για φυσικές ποσότητες υγρασίας και σημείο δρόσου πίεσης

Ο νέος υπολογιστής υγρασίας της E+E Elektronik υπολογίζει όλες τις σχετικές με την υγρασία παραμέτρους καθώς και το σημείο δρόσου πίεσης.

Με τον Υπολογιστή Υγρασίας της E+E Elektronik, οι σύνθετοι υπολογισμοί υγρασίας μπορούν να εκτελούνται εύκολα και σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το δωρεάν εργαλείο υπολογισμού λειτουργεί online σε οποιοδήποτε πρόσφατο πρόγραμμα περιήγησης και μπορεί επίσης να εγκατασταθεί ως εφαρμογή σε smartphones ή σε υπολογιστή. Με το πρακτικό πρόγραμμα υπολογισμού μπορούν να υπολογιστούν έως και 15 παράμετροι που σχετίζονται με την υγρασία. Επιπλέον, το E+E Humidity Calculator διαθέτει ξεχωριστή λειτουργία υπολογισμού για τον προσδιορισμό του σημείου δρόσου υπό πίεση.

Υπολογισμός υγρασίας με αβεβαιότητα μέτρησης

Με βάση τρία γνωστά φυσικά μεγέθη (πίεση, θερμοκρασία και μια μετρούμενη υγρασία), το E+E Humidity Calculator υπολογίζει έως και 15 παραμέτρους που σχετίζονται με την υγρασία, όπως το σημείο δρόσου, το σημείο παγετού, την απόλυτη υγρασία, την ενθαλπία κ.λπ. Μια σημαντική διαφορά σε σχέση με άλλους υπολογιστές υγρασίας είναι ότι ο υπολογιστής υγρασίας E+E Humidity Calculator λαμβάνει υπόψη του και την αβεβαιότητα μέτρησης και συνεπώς εξασφαλίζει ιδιαίτερα πρακτικά αποτελέσματα.

Εκτός από τον υπολογισμό και τη μετατροπή των φυσικών μεγεθών υγρασίας, το E+E Humidity Calculator μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσομοίωση της συμπεριφοράς των τιμών υγρασίας καθώς αλλάζουν οι συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας. Για ρεαλιστικούς υπολογισμούς, ως μέσο μεταφοράς μπορούν να επιλεγούν ο αέρας και 10 άλλα αέρια (συμπεριλαμβανομένων του αργού, του CO2, του ηλίου και του μεθανίου).

Οι τύποι μετατροπής, συμπεριλαμβανομένου του υπολογισμού της αβεβαιότητας, βασίζονται στις συνήθεις θεωρίες υγρασίας και έχουν επικυρωθεί από το διαπιστευμένο εργαστήριο βαθμονόμησης της E+E Elektronik.

Πρακτικός υπολογιστής σημείου δρόσου

Εκτός από τον υπολογισμό της υγρασίας, ο υπολογιστής υγρασίας E+E Humidity Calculator διαθέτει μια ξεχωριστή λειτουργία υπολογισμού για τον υπολογισμό του σημείου δρόσου σε συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Αυτό διευκολύνει τον προσδιορισμό της μεταβολής της θερμοκρασίας του σημείου δρόσου σε σχέση με την πίεση του αερίου.

Φιλικό προς το χρήστη και λειτουργικό

Ο Υπολογιστής υγρασίας E+E Humidity Calculator είναι εύκολος και διαισθητικός στη χρήση και προσφέρει ένα πλούσιο σύνολο χρήσιμων λειτουργιών. Για παράδειγμα, οι μονάδες μέτρησης των φυσικών μεγεθών μπορούν να μετατραπούν από το σύστημα μονάδων SI στο αμερικανικό σύστημα μονάδων με ένα μόνο κλικ ή να οριστούν ξεχωριστά για κάθε φυσικό μέγεθος. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον κατάλογο των υπολογιζόμενων φυσικών μεγεθών στις δικές τους ανάγκες, εμφανίζοντας ή αποκρύπτοντας μεμονωμένες γραμμές. Τα αποτελέσματα των υπολογισμών μπορούν να εξαχθούν ως αρχεία PDF ή Excel και να σταλούν επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ένα κλικ στο κουμπί Reset (Επαναφορά) διαγράφει όλους τους υπολογισμούς και επαναφέρει τον αρχικό κατάλογο των μετρητικών μεγεθών.

Ο υπολογιστής υγρασίας E+E Humidity Calculator είναι προσβάσιμος στη διεύθυνση humidity-calculator.epluse.com.

Περισσότερα νέα

Με μια τριάδα που α&pi...

Με το νέο HTS801, η E+E Elektronik παρουσιάζει τον πιο ισχυρό αισθητήρα υγρασίας και θερμοκρασίας...

Ψηφιακή μονάδα ανίχνευσης για οικονομικά αποδοτική μέτρηση υγρασίας και θερμοκρασίας

Η...

από 26.04.2023 - 28.04.2023

Εμπορικό Κέντρο Chennal

Αίθουσα 3, περίπτερο F31 - F3...

Το αισθητήριο στοιχείο TEE501 προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια μέτρησης έως ±0,2 °C και είναι εύκολο στην ενσωμάτωση χάρη στο μικρό του περίβλημα DFN.