Κατάλογος
Κατάλογος

ITT Enidine GmbH

22.09.2022 03:09

Η Enidine παρουσιάζει τα νέα αμορτισέρ από ανοξείδωτο χάλυβα στο 2022 International Manufacturing Technology Show (IMTS)

Νέα σειρά αμορτισέρ από ανοξείδωτο χάλυβα με αντοχή στη διάβρωση (CRS), σχεδιασμένη για την απορρόφηση ενέργειας σε εφαρμογές με σκληρό περιβάλλον Η ITT Enidine παρουσίασε τη νέα σειρά προϊόντων από τις 12 έως τις 17 Σεπτεμβρίου

Η μάρκα Enidine, παγκόσμιος ηγέτης σε διαφοροποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες για βιομηχανικές, αεροδιαστημικές, αμυντικές, σιδηροδρομικές και μεταφορικές αγορές, παρουσιάζει τη νέα σειρά αντιδιαβρωτικών αμορτισέρ από ανοξείδωτο χάλυβα (CRS) στο International Manufacturing Technology Show (IMTS) 2022. Η εταιρεία παρουσίασε αυτό το νέο μοντέλο των φιλικών προς το περιβάλλον αμορτισέρ της σειράς Enidine ECO και ECO OEM στο McCormick Place North Building στο Σικάγο από τις 12 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

"Με αυτή την επέκταση, η Enidine ενισχύει το ήδη ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων απορρόφησης ενέργειας με μια λύση από ανοξείδωτο χάλυβα και φιλική προς το περιβάλλον για βιομηχανικές εφαρμογές σε σκληρό περιβάλλον", δήλωσε ο Greg Herman, διευθυντής βιομηχανικών πωλήσεων της Enidine. "Η καινοτομία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της Enidine και βασίζεται σε εκτεταμένη έρευνα και ανατροφοδότηση από τους πελάτες. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα σειρά εξαιρετικά σχεδιασμένων, ανθεκτικών στη διάβρωση λύσεων που προσφέρουν πιο ανθεκτικές επιλογές."

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα σκληρό και ανθεκτικό μέταλλο που συνδυάζει ανθεκτικότητα και προστασία από τη διάβρωση και επιπλέον αντέχει σε υψηλότερες πιέσεις λειτουργίας και θερμοκρασίες από τα παραδοσιακά υλικά. Η σειρά Enidine CRS εκμεταλλεύεται αυτά τα πλεονεκτήματα εκτός από έναν φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό με υγρά που είναι ασφαλή για το περιβάλλον και αρκετά ευέλικτα ώστε να προσαρμόζονται σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών σε εφαρμογές απορρόφησης ενέργειας.

Τα νέα αμορτισέρ CRS της Enidine από ανοξείδωτο χάλυβα περιλαμβάνουν:

Εξωτερικό κυλινδρικό σώμα και σκληρυμένη ράβδος εμβόλου από ανοξείδωτο χάλυβα
Παρόμοιο διαστατικό αποτύπωμα με τα δημοφιλή μοντέλα ECO και ECO OEM
Αξεσουάρ εγκατάστασης από ανοξείδωτο χάλυβα, όπως παξιμάδια εμπλοκής και κολάρα φραγής

Η προσθήκη στην τρέχουσα σειρά προϊόντων αμορτισέρ της Enidine ωφελεί βιομηχανίες με απαιτητικές περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως συχνές διαδικασίες πλύσης υπό υψηλή πίεση σε ιατρικές, βιομηχανικές εφαρμογές επεξεργασίας τροφίμων, συσκευασίας, χημικών και ναυτιλιακών προϊόντων.

Περισσότερα νέα

Επισκεφθείτε μας

MRO Europe 2023

ExCEL Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Περίπτερ...