Κατάλογος
Κατάλογος

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

25.01.2023 03:01

Οι τεχνικές βούρτσες κερδίζουν πόντους ως εξαιρετικά ευέλικτα εργαλεία στην τεχνολογία απογύμνωσης.

Η αποφλοίωση με βούρτσα θεωρείται μία από τις πιο ευέλικτες και μερικές φορές πιο οικονομικές μεθόδους της τεχνολογίας μηχανικής αποφλοίωσης. Προσφέρει στους κατασκευαστές και τους μεταποιητές μεταλλικών και πολυμερών ημιτελών προϊόντων και εξαρτημάτων τη δυνατότητα αφαίρεσης γρεζιών, στρογγυλοποίησης ακμών και αφαίρεσης φινιρίσματος, μακριά από πολύπλοκες διαδικασίες και συστήματα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις βούρτσες μας στην τεχνολογία απογύμνωσης εδώ.

Αναρωτιέστε πώς το ξεσκόνισμα με βούρτσα μπορεί να ενσωματωθεί πολύ εύκολα στις υπάρχουσες διαδικασίες παραγωγής και πώς μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη ακρίβειας στην περιοχή των μm;

Στις διαβουλεύσεις μας, εξετάζουμε τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας ξεχωριστά.

Περισσότερα νέα

Οι κύλινδροι μετα&p...

Η KULLEN-KOTI θα παρουσιάσει τους κυλίνδρους μεταφοράς κλιβάνων της στην έκθεση Aluminium 2022 Οι κύλινδροι μεταφοράς κλιβάνων της KULLEN-KOTI είναι εξοπλισμένοι με ειδικά συρματόσχοινα που είναι ανθεκτικά στη θερμοκρασία έως και 1.200 °C. Χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις οριζόντιες γραμμές των εγκαταστάσεων θερμικής επεξεργασίας. Χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις οριζόντιες γραμμές των μονάδων θερμικής επεξεργασίας, όπου επιτρέπουν την ακριβή και φιλική προς την επιφάνεια μεταφορά πλακών και φύλλων αλουμινίου. Στη φετινή έκθεση ALUMINIUM στο Ντίσελντορφ, η KULLEN-KOTI θα παρουσιάσει αυτόν τον εξαιρετικό τύπο βούρτσας και θα παρέχει πληροφορίες για τις πολυάριθμες δυνατότητες εξατομικευμένης τελειοποίησής του. Η εταιρεία θα βρίσκεται στην αίθουσα 7Α στο περίπτερο D30.
Η KULLEN-KOTI παρουσιάζει λύσεις βούρτσας για αυτοματοποιημένο ξεχόνδρισμα
Η KULLEN-KOTI προμηθεύει συστήματα βουρτσών για πολυάριθμα επαγγέλματα στην οικοδομική βιομηχανία