Κατάλογος
Κατάλογος

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

03.02.2023 00:02

Βέλτιστη παρακολούθηση για πλάκες και φύλλα

Οι κύλινδροι μεταφοράς του κλιβάνου μας είναι εξοπλισμένοι με ειδικά συρματόσχοινα που είναι ανθεκτικά στη θερμοκρασία έως και 1.200 °C.

Η KULLEN-KOTI δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές εργαλειοβουρτσών για τη μηχανική επεξεργασία ημιτελών προϊόντων αλουμινίου, αλλά και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές κατασκευαστών εγκαταστάσεων για την παραγωγή υλικών αλουμινίου και κραμάτων τους για την αεροδιαστημική και την αυτοκινητοβιομηχανία.

Στις εγκαταστάσεις συνεχούς θερμικής επεξεργασίας για ανακρυστάλλωση, ανόπτηση υπό συνθήκες και ανόπτηση διαλύματος, καθώς και για τον εξευγενισμό ημιτελών προϊόντων αλουμινίου, χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα, κύλινδροι μεταφοράς φούρνου KULLEN-KOTI.

Οι κύλινδροι μεταφοράς κλιβάνων της KULLEN-KOTI είναι κυρίως κυλινδρικές βούρτσες που χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα πυκνές συρμάτινες επενδύσεις και επιστρώσεις. Αυτά τα διακοσμητικά και τα καλύμματα εξασφαλίζουν ότι τα φύλλα, οι πλάκες ή οι πίνακες περνούν μέσα από τον εξοπλισμό επεξεργασίας σε μια ακριβή ευθεία γραμμή. Με αυτόν τον τρόπο, αποτρέπουν ανεπιθύμητες εναποθέσεις υλικού (pick-up) στο ρολό και προστατεύουν τις κάτω πλευρές των ημιτελών προϊόντων αλουμινίου. Με αυτόν τον τρόπο, οι κύλινδροι μεταφοράς του κλιβάνου της KULLEN-KOTI όχι μόνο υποστηρίζουν τον ομοιογενή έλεγχο της διαδικασίας κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας, αλλά μειώνουν επίσης το κόστος συντήρησης της εγκατάστασης. Οι θερμικά επεξεργασμένες πλάκες ή τα φύλλα μπορούν συνήθως να μεταφερθούν στο επόμενο στάδιο επεξεργασίας χωρίς καμία περαιτέρω μετεπεξεργασία.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτών των ειδικών βουρτσών, οι οποίες συνήθως παραδίδονται έτοιμες για εγκατάσταση και συχνά τροποποιούνται για να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη;

Στη συμβουλευτική μας, αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας ξεχωριστά.

Περισσότερα νέα

Στοχευμένες λύσεις για εξαιρετικά λεπτή λείανση και στρογγυλοποίηση ακμών

<...
Οι τεχνικές βούρτσες αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού πολλών μηχανών και συστημάτων επεξεργασίας ξύλου εδώ και πολλά χρόνια. Χρησιμοποιούνται εδώ σε πολλά διαφορετικά σχέδια και μεγέθη.

Η αποφλοίωση με βούρτσα θεωρείται μία από τις πιο ευέλικτες και μερικές φορές πιο οικονομικές μεθ...

Η KULLEN-KOTI θα παρουσιάσει τους κυλίνδρους μεταφοράς κλιβάνων της στην έκθεση Aluminium 2022 Οι κύλινδροι μεταφοράς κλιβάνων της KULLEN-KOTI είναι εξοπλισμένοι με ειδικά συρματόσχοινα που είναι ανθεκτικά στη θερμοκρασία έως και 1.200 °C. Χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις οριζόντιες γραμμές των εγκαταστάσεων θερμικής επεξεργασίας. Χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις οριζόντιες γραμμές των μονάδων θερμικής επεξεργασίας, όπου επιτρέπουν την ακριβή και φιλική προς την επιφάνεια μεταφορά πλακών και φύλλων αλουμινίου. Στη φετινή έκθεση ALUMINIUM στο Ντίσελντορφ, η KULLEN-KOTI θα παρουσιάσει αυτόν τον εξαιρετικό τύπο βούρτσας και θα παρέχει πληροφορίες για τις πολυάριθμες δυνατότητες εξατομικευμένης τελειοποίησής του. Η εταιρεία θα βρίσκεται στην αίθουσα 7Α στο περίπτερο D30.
Η KULLEN-KOTI παρουσιάζει λύσεις βούρτσας για αυτοματοποιημένο ξεχόνδρισμα
Η KULLEN-KOTI προμηθεύει συστήματα βουρτσών για πολυάριθμα επαγγέλματα στην οικοδομική βιομηχανία