Κατάλογος
Κατάλογος

Kemper System GmbH & Co. KG

Kemper System GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 45001:2018
  • REACh

Kemper System GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 45001:2018

31.01.2023 01:01

Η σφράγιση λύθηκε έξυπνα!

Η στεγανοποίηση με το υγρό στεγανωτικό KEMPEROL είναι μια καθαρή υπόθεση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η στεγανοποίηση KEMPEROL εφαρμόζεται σε υγρή μορφή. Ως αποτέλεσμα, προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες σαν να είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους. Μετά την εύκολη εφαρμογή, το υλικό, το οποίο βασίζεται σε αντιδραστικές ρητίνες, σκληραίνει για να σχηματίσει μια μόνιμα ελαστική, χωρίς αρμούς στεγανωτική μεμβράνη. Το αποτέλεσμα: Η στεγανοποίηση προσκολλάται στο υπόστρωμα σε ολόκληρη την επιφάνεια και παρέχει μακροπρόθεσμη προστασία στη δομή του κτιρίου.
Παρεμπιπτόντως: τα συστήματα στεγανοποίησης KEMPEROL είναι ενισχυμένα με μαλλί - αυτό σημαίνει εγγύηση γεφύρωσης ρωγμών, αυξημένη αντοχή σε σχίσιμο, περιορισμό της διαστολής και ρύθμιση του πάχους της στρώσης.

Στεγανοποίηση για την πράσινη στέγη
Εκτός από τις πράσινες στέγες, οι γούρνες φυτών από σκυρόδεμα προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα εντατικού πρασίνου. Ωστόσο, όπως και οι πράσινες στέγες, πρέπει να αντέχουν σε μεγάλες καταπονήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται η επένδυση ολόκληρης της γούρνας με υγρό υλικό στεγανοποίησης χωρίς ραφές ή αρμούς. Αυτό ακριβώς θα βρείτε στο ανθεκτικό στη ρίζα KEMPEROL. Είναι μόνιμα ελαστικό, προσαρμόζεται σε όλα τα σχήματα υποστρώματος και σφραγίζει τέλεια τις γωνίες και τις άκρες. Ακόμα και η ενσωμάτωση των σωλήνων αποχέτευσης λειτουργεί αβίαστα!

Περισσότερα νέα

KEMPEROL 1K-SF - η υγρή στεγανοποίηση για τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Χάρ...