Κατάλογος
Κατάλογος

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.02.2023 01:02

Λείανση διπλής όψης - Αποδοτικότερη από ποτέ

"Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων για την επιφανειακή φινίρισμα, η ομάδα της Supfina θα συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους ξεχωριστά για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη διπλή επιφανειακή λείανση στη φετινή Grindtec στη Λειψία, στο Hall 5 Stand E04."

Στην έκθεση Grindtec 2023, ο κατασκευαστής μηχανημάτων Supfina με έδρα το Wolfach θα επικεντρωθεί στη διπλή πλευρική λείανση. Η εστίαση θα είναι η παροχή συμβουλών για όλες τις προκλήσεις που σχετίζονται με τη διαδικασία και το πρόσφατα αναπτυγμένο σύστημα SDC.

Εξοικονόμηση κόστους έως και 40%

Με την τελευταία γενιά της σειράς μηχανημάτων Planet V της Supfina, η λείανση διπλής όψης, γνωστή και ως λείανση δίσκου, έχει ανέβει σε νέο επίπεδο. Εκτός από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πλοήγηση με κλίση και την οπτικοποίηση της διαδικασίας λείανσης, η κύρια έμφαση δίνεται στο SDC (Smart Dressing Cycle) με εξοικονόμηση κόστους έως και 40% σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα.

Η εξαιρετικά άκαμπτη κλίνη της μηχανής επιτρέπει τη λείανση χάλυβα, συμπυκνωμένων μετάλλων, μη σιδηρούχων μετάλλων, πλαστικών, κεραμικών και γυαλιού. Ανάλογα με τη διαμόρφωση του εργαλείου και το υλικό, δύο ισχυροί κινητήρες επιτυγχάνουν ρυθμούς αφαίρεσης υλικού άνω του 1 mm με χρόνους κύκλου πολύ κάτω του ενός δευτερολέπτου. Με ένα μόνο πέρασμα, το τεμάχιο κατεργάζεται με μέση ανοχή συν/πλην 0,003 mm.

Ευέλικτες διεργασίες

Εκτός από την κλασική διαμπερή άλεση, η σειρά μηχανών Supfina Planet V προσφέρει και άλλες επιλογές διεργασιών. Η λείανση με εκκρεμές προσφέρει μέγιστο ομοιόμορφο πάχος με ταλάντωση στο διάκενο λείανσης και μπορεί να αποτρέψει περαιτέρω λεπτή λείανση σε ορισμένες εφαρμογές. Ένας άλλος τύπος διεργασίας είναι η λείανση πολλαπλών περασμάτων, όπου τα εξαρτήματα περνούν πολλές φορές μέσα από το διάκενο λείανσης. Αυτή η διαδικασία σας βοηθά να επιτύχετε αφαίρεση αποθέματος χωρίς πρόσθετο χειρισμό σε περίπτωση μεγάλης αφαίρεσης αποθέματος.

Λύσεις από μία πηγή

Ως πάροχος λύσεων, η Supfina δεν ξεκινά με την ανάπτυξη και την παραγωγή μηχανών, αλλά συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους και τους πελάτες σχετικά με τις μεμονωμένες προκλήσεις τους, επικυρώνει τις παραμέτρους ποιότητας και πραγματοποιεί ακόμη και δικές της μελέτες για την ανάπτυξη της κατάλληλης λύσης κατεργασίας. Η επακόλουθη ενσωμάτωση στις υπάρχουσες δομές παραγωγής λαμβάνεται υπόψη εξίσου με την ενσωμάτωση αυτοματισμών και υποδομών πληροφορικής που είναι ασφαλείς για το μέλλον.

Ειδικότερα, η αυτοματοποίηση της φόρτωσης και εκφόρτωσης έως και η αυτοματοποίηση των διαδικασιών με την υποστήριξη ρομπότ αποτελεί επί του παρόντος ισχυρό επίκεντρο της ζήτησης. "Οι πελάτες μας απαιτούν όλο και περισσότερο εξελιγμένα συστήματα για τις παραγωγικές τους διαδικασίες", εξηγεί ο Dominik Maier, Business Unit Manager, "είτε πρόκειται για πολύπλοκους αυτοματισμούς είτε για ανάντη και κατάντη επεξεργασία, εμείς παρέχουμε τη λύση."

Από τη συντήρηση έως την υποστήριξη της παραγωγής και των διαδικασιών και την ατομική εκπαίδευση, διατίθεται ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο φάσμα υπηρεσιών.

Περισσότερα νέα

Η βιομηχανία ρουλεμάν κύλισης υστερεί όσον αφορά την αυτόνομη παραγωγή

Η Supfina είναι Hero Customer 2024 στο σύστημα CAD Solid Edge της Siemens.

Η Supfina έ...

"Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων επιφανειακού φινιρίσματος, η ομάδα της Supfina θα παρουσιάσει μια καινοτομία - το μηχάνημα υπερφινιρίσματος Supfina Fact - στους ενδιαφερόμενους στη φετινή Global Industrie στη Λυών, στο Hall 4 Stand C156."
Ναι, και μάλιστα αρκετές φορές!
"Λύσεις για επιφανειακό φινίρισμα υψηλής ακρίβειας" - αυτό είναι το σύνθημα του περιπτέρου C10 της Supfina, έκτασης 132 τ.μ., στο Hall 10 της έκθεσης GrindingHub από τις 17 έως τις 20 Μαΐου στη Στουτγάρδη.
Η Supfina κατέκτησε την 3η θέση στο φετινό ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".