Κατάλογος
Κατάλογος

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

Στη μηχανολογία και τη μηχανολογία, η επιλογή του κατάλληλου λιπαντικού μπορεί να βελτιστοποιήσει σημαντικά τις διεργασίες.

Τα ειδικά λιπαντικά της OKS δεν βελτιώνουν μόνο την απόδοση του εξοπλισμού και των συστημάτων, αλλά πληρούν και τα πρότυπα ποιότητας σύμφωνα με το DIN ISO 9001.

Πλεονεκτήματα για την κατασκευή εγκαταστάσεων και μηχανημάτων

  • Ευρεία γκάμα προϊόντων και λύσεις από μία πηγή Λύσεις λίπανσης που ανταποκρίνονται ακριβώς στις απαιτήσεις του εκάστοτε συστήματος Βελτιώνεται σημαντικά η απόδοση των εγκαταστάσεων και των μηχανημάτων.
  • Ιδιαίτερα κατάλληλες λύσεις εξασφαλίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων για συγκεκριμένες εφαρμογές.
  • Όλα τα προϊόντα της OKS συμμορφώνονται με τα πρότυπα ποιότητας σύμφωνα με το DIN ISO 9001.

Βέλτιστες λύσεις λίπανσης για την κατασκευή εγκαταστάσεων και μηχανημάτων

Ο τομέας των εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού εξοπλισμού θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους τομείς της γερμανικής οικονομίας. Η OKS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων λίπανσης για αυτόν τον κλάδο της βιομηχανίας που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων και των μηχανημάτων. Εξάλλου, οι απαιτήσεις είναι υψηλές: τα μηχανήματα, ο εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις πρέπει να λειτουργούν αξιόπιστα με μεγάλη διάρκεια ζωής και να συμμορφώνονται με αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας και υγιεινής. Ο νόμος για την ασφάλεια των προϊόντων για τον τεχνικό εξοπλισμό εργασίας και τα καταναλωτικά προϊόντα ισχύει εδώ για όλους τους Γερμανούς κατασκευαστές. Όλα τα προϊόντα της OKS συμμορφώνονται με αυτές τις απαιτήσεις 100%.

Ευρεία γκάμα προϊόντων και λύσεις από μία μόνο πηγή

Με τη βέλτιστη λύση λίπανσης, προσαρμοσμένη ακριβώς στις απαιτήσεις του εκάστοτε συστήματος, οι κατασκευαστές μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση των συστημάτων και των μηχανών τους και να εξασφαλίσουν έτσι ένα αποφασιστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η σειρά ειδικών λιπαντικών και χημειοτεχνικών προϊόντων συντήρησης της OKS, καθώς και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των τριβολογικών εφαρμογών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Το αποφασιστικό πλεονέκτημα: οι πελάτες λαμβάνουν όλες τις λύσεις λιπαντικών από μία μόνο πηγή.

Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων για συγκεκριμένες εφαρμογές

Επιπλέον, η OKS προσφέρει στους πελάτες της τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Οι έμπειροι εργαζόμενοι στην ανάπτυξη και την παραγωγή υποβάλλουν όλες τις λύσεις λιπαντικών σε εκτεταμένες δοκιμές και ελέγχους ασφαλείας σύμφωνα με το DIN ISO 9001, το οποίο θεωρείται το σημαντικότερο πρότυπο στη διαχείριση ποιότητας και αναγνωρίζεται τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Οι ειδικοί της OKS αναπτύσσουν συνεχώς νέα προϊόντα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια και βελτιστοποιούν την υπάρχουσα γκάμα. Αυτά περιλαμβάνουν ειδικά λιπαντικά για βιομηχανικές εφαρμογές, όπως πάστες, έλαια, επικολλημένες επιστρώσεις, ξηρά λιπαντικά, καθώς και προϊόντα συντήρησης και καθαριστικά.

Περισσότερα νέα

Εδώ και μήνες, οι παραγωγικές ικανότητες των κατασκευαστών κατεψυγμένων προϊόντων έχουν φτάσει στα όριά τους και είναι απαραίτητο να αποφεύγονται οι διακοπές λειτουργίας και οι βλάβες των μηχανημάτων. Συνεπώς, η επαγγελματική συντήρηση καθίσταται όλο και περισσότερο κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας

Το σωστό λιπαντικό για κάθε εφαρμογή.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις δημοτικές εφαρμογές,...