Κατάλογος
Κατάλογος

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

25.02.2023 00:02

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Supfina Fact

"Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων επιφανειακού φινιρίσματος, η ομάδα της Supfina θα παρουσιάσει μια καινοτομία - το μηχάνημα υπερφινιρίσματος Supfina Fact - στους ενδιαφερόμενους στη φετινή Global Industrie στη Λυών, στο Hall 4 Stand C156."

Στην Global Industrie 2023 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό εμπορικό κοινό το νέο εξάρτημα σούπερ φινιρίσματος Supfina Fact.

Γρήγορη δράση αλλαγής εργαλείου
Με τον μικρό, συμπαγή σχεδιασμό του, το νέο εξάρτημα σούπερ φινιρίσματος ταινιών Supfina Fact είναι ιδανικό για χρήση σε τόρνους με πυργίσκο. Οι επιφανειακές ποιότητες που μπορούν να επιτευχθούν είναι πολύ υψηλότερες από αυτές που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε κανονική τόρνευση. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ικανοποιηθούν ακόμη και οι πιο απαιτητικές απαιτήσεις επιφάνειας.

Εξάρτημα τελειώματος Superfinishing Fact

- Μικρός συμπαγής σχεδιασμός για τοποθέτηση στον πυργίσκο των τόρνων

- Κίνηση για ταλάντωση και τροφοδοσία ιμάντα μέσω κεντρικής κίνησης από τον πυργίσκο.μέσω μιας κεντρικής κίνησης από τον πυργίσκο του τόρνου

- Έκπλυση μέσω του πυργίσκου προς τον κύλινδρο πίεσης

- Δεν απαιτούνται πρόσθετες συνδέσεις μέσων

-Δυνατότητα προσαρμογής σε διάφορα συστήματα πυργίσκων

- Διακοπή ταλάντωσης για κατεργασία χωρίς συστροφή δυνατή με το ειδικό μας κιβώτιο ταχυτήτων

- Επιφάνειες άριστης ποιότητας

Η Supfina, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες επιφανειακού φινιρίσματος, προσφέρει συντονισμένες μηχανές και λύσεις για την κατεργασία σας, από μικρά εξαρτήματα έως πλήρη κέντρα κατεργασίας με αυτοματισμό:

- Superfinishing

- φινίρισμα επιφανειών

- λείανση

-λείανση διπλής επιφάνειας

- εξαρτήματα

- αυτοματισμοί και ρομποτική



Λύσεις από μίαπηγήλύσεις από μία πηγή
Ως πάροχος λύσεων, η Supfina δεν ξεκινά με την ανάπτυξη και την παραγωγή μηχανών, αλλά συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους και τους πελάτες σχετικά με τις επιμέρους προκλήσεις τους, επικυρώνει τις παραμέτρους ποιότητας και διεξάγει ακόμη και δικές της μελέτες για την ανάπτυξη της κατάλληλης λύσης κατεργασίας. Η μετέπειτα ενσωμάτωση στις υπάρχουσες δομές παραγωγής λαμβάνεται υπόψη, όπως και η ενσωμάτωση μελλοντικά ασφαλών αυτοματισμών και υποδομών πληροφορικής.

Ειδικότερα, η αυτοματοποίηση της φόρτωσης και της εκφόρτωσης έως και η αυτοματοποίηση της διαδικασίας με τη βοήθεια ρομπότ αποτελεί επί του παρόντος ισχυρό επίκεντρο της ζήτησης. "Οι πελάτες μας ζητούν όλο και περισσότερο εξελιγμένα συστήματα για τις διαδικασίες παραγωγής τους", εξηγεί ο Dominik Maier, διευθυντής επιχειρησιακής μονάδας, "είτε πρόκειται για σύνθετους αυτοματισμούς είτε για ανάντη και κατάντη επεξεργασία, εμείς παρέχουμε τη λύση."

Από τη συντήρηση έως την υποστήριξη της παραγωγής και των διαδικασιών και την ατομική εκπαίδευση, διατίθεται μια ολοκληρωμένη, σύγχρονη γκάμα υπηρεσιών.

Περισσότερα νέα

Η βιομηχανία ρουλεμάν κύλισης υστερεί όσον αφορά την αυτόνομη παραγωγή

Η Supfina είναι Hero Customer 2024 στο σύστημα CAD Solid Edge της Siemens.

Η Supfina έ...

"Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων για την επιφανειακή φινίρισμα, η ομάδα της Supfina θα συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους ξεχωριστά για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη διπλή επιφανειακή λείανση στη φετινή Grindtec στη Λειψία, στο Hall 5 Stand E04."
Ναι, και μάλιστα αρκετές φορές!
"Λύσεις για επιφανειακό φινίρισμα υψηλής ακρίβειας" - αυτό είναι το σύνθημα του περιπτέρου C10 της Supfina, έκτασης 132 τ.μ., στο Hall 10 της έκθεσης GrindingHub από τις 17 έως τις 20 Μαΐου στη Στουτγάρδη.
Η Supfina κατέκτησε την 3η θέση στο φετινό ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".