Κατάλογος
Κατάλογος

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

30.05.2023 13:05

Νέα ταυτότητα μάρκας: Καλώς ήρθατε στα εξαρτήματα KÖRBER

Σε έναν ολοένα και πιο πολύπλοκο κόσμο, η συνεχής αλλαγή είναι απαραίτητη για να μη χάσουμε την επαφή.

Κάνουμε τώρα αυτή την αλλαγή ορατή - με τη νέα εταιρική μας επικοινωνία. Όλη η εμφάνιση της KÖRBER έχει εκσυγχρονιστεί εκ βάθρων και είναι έτοιμη για το μέλλον από τον Φεβρουάριο του 2023.



Με ένα αναθεωρημένο εμπορικό σήμα, ένα νέο βελτιστοποιημένο λογότυπο καθώς και μια νέα γραμματοσειρά, ο σχεδιασμός του εμπορικού σήματος θα βελτιστοποιηθεί επίσης για τα ψηφιακά μέσα ιδίως. Ο κόσμος αλλάζει Ο κόσμος μας γίνεται όλο και πιο πολύπλοκος. Οι κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές αλλαγές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε νέα πράγματα σχεδόν καθημερινά.


Και αν δεν συμβαδίζουμε με τους καιρούς, χάνουμε γρήγορα την επαφή ...

και εμείς αλλάζουμε μαζί του. Η KÖRBER βρίσκεται επίσης σε μια συνεχή κατάσταση αλλαγής. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες αναπτύσσονται περαιτέρω, μια νέα διοίκηση της εταιρείας διαμορφώνει το μέλλον. Αυτού του είδους οι συνεχείς αλλαγές είναι απαραίτητες και τις αντιμετωπίζουμε ενεργά προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα επιτυχημένο μέλλον.



Κάνουμε τώρα αυτή την αλλαγή ορατή - με μια νέα εταιρική επικοινωνία.Νέα εμφάνιση Το πρώτο πράγμα που σίγουρα θα παρατηρήσετε είναι το νέο μας λογότυπο και η αναθεωρημένη επωνυμία. Το τελευταίο έχει προσαρμοστεί και περιέχει πλέον και το όνομα της κατηγορίας προϊόντων: Εξαρτήματα. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να οξύνουμε το προφίλ μας και να υπογραμμίσουμε το εύρος του χαρτοφυλακίου προϊόντων μας. Το λεκτικό σήμα έχει οριστεί με τη γραμματοσειρά "Barlow". Αυτή προέρχεται από την τυποποιημένη γραμματοσειρά DIN και επικοινωνεί την αξίωσή μας για αξιοπιστία, ακρίβεια και ποιότητα - με τυπογραφικό τρόπο. Το σήμα μας αναπτύχθηκε περαιτέρω με εξελικτικό τρόπο: Οι αποστάσεις και τα διαστήματα βελτιστοποιήθηκαν και η καμπύλωση διορθώθηκε, ώστε να είναι πλέον τεχνικά ακριβέστερο. Το σλόγκαν με τον ισχυρισμό του εμπορικού σήματος τίθεται εφεξής σε γραπτή γραμματοσειρά. Αυτό εκφράζει την προσωπικότητά μας και την τεχνογνωσία μας στη χειροτεχνία.


Στην οικογενειακή μας επιχείρηση δρουν αφοσιωμένοι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την κατασκευή, τη διασφάλιση της ποιότητας ή τις διαδικασίες. ...

αποδεδειγμένη ποιότητα. Αλλά ο εκσυγχρονισμός δεν περιορίζεται μόνο στην ταυτότητα του εμπορικού μας σήματος. Πολλά έχουν αλλάξει στα περισσότερα από 65 χρόνια της ιστορίας της εταιρείας. Τα υψηλά πρότυπα που θέτουμε για την ποιότητα της εργασίας μας έχουν συνεχίσει να αυξάνονται.



Εμμένουμε σε αυτή την αποδεδειγμένη αντίληψη προκειμένου να γίνουμε λίγο καλύτεροι. "Οι αξίες μπορούν να διατηρηθούν μόνο μέσα από την αλλαγή" - Richard Löwenthal (1908-91), Γερμανοαγγλικός δημοσιογράφος και πολιτικός επιστήμονας