Κατάλογος
Κατάλογος

Burgsmüller GmbH

  • ISO 9001:2015

01.09.2023 01:09

Burgsmüller GmbH: Ανύψωση στροβιλισμού

Η σπειροειδής περιστροφή είναι μια διαδικασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατεργασία σχεδόν οποιουδήποτε βήματος και εσωτερικής διαμέτρου.
Η βασική ιδέα αυτής της διαδικασίας είναι να αντικατασταθεί η περιστροφή του εργαλείου, το οποίο έχει κλίση κατά τη γωνία βήματος, που είναι απαραίτητη για τη δημιουργία του σπειροειδούς περιγράμματος με μια υπερκείμενη κίνηση περιστροφής/μετατόπισης. Η διαδρομή που απαιτείται γι' αυτό εξαρτάται άμεσα από το βήμα. Επιπλέον, το εργαλείο έχει κλίση κατά τη γωνία βήματος στην περιστρεφόμενη και ταλαντευόμενη σπειροειδή άτρακτο.
Ο σχεδιασμός αυτός επιτρέπει τη μετατόπιση του εδράνου και της μονάδας γραναζιών προς τα έξω από την εσωτερική διάμετρο, η οποία μπορεί έτσι να κατασκευαστεί σταθερά και με ασφάλεια χωρίς περιορισμούς λόγω του διαθέσιμου χώρου. Και εδώ, η στήριξη της κεφαλής του εργαλείου μέσω οδηγών στην εσωτερική διάμετρο εξασφαλίζει την ασφαλή καθοδήγηση του εργαλείου. Έτσι είναι δυνατή η κατεργασία εσωτερικών διαμέτρων από 15 mm με σχεδόν οποιοδήποτε μήκος. Επιπλέον, είναι δυνατή η παραγωγή κωνικών περιγραμμάτων κατά τη διάρκεια της κατεργασίας χωρίς κεφαλή καθοδήγησης του εργαλείου- ο μόνος περιορισμός εδώ είναι το μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος προβολής της στροβιλιζόμενης ατράκτου.

Περισσότερα νέα