Κατάλογος
Κατάλογος

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

09.11.2023 01:11

Becker Sondermaschinen GmbH - Αποτελεσματική δυνατότητα παράδοσης χάρη στη σύγχρονη υποδομή αποθήκης και τις εσωτερικές λύσεις μηχανημάτων

Η ικανότητα παράδοσης εξαρτημάτων αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία της εταιρείας μας. Χάρη στη σύγχρονη υποδομή αποθήκης μας και τις δικές μας λύσεις μηχανών, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε πάντα σε θέση να προμηθεύουμε αξιόπιστα τους πελάτες μας.

Τα εννέα συστήματα ανελκυστήρων αποθήκης και η υπερσύγχρονη αποθήκη υψηλών διαδρόμων στην τοποθεσία Mastholte μας επιτρέπουν να αποθηκεύουμε αποτελεσματικά μεγάλο αριθμό μεμονωμένων εξαρτημάτων και να τα ανακτούμε γρήγορα.

Και γίνεται ακόμα καλύτερο: η νέα αποθήκη υψηλών διαδρόμων είναι προϊόν της KRAFT και σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από εμάς. Επομένως, είναι λογικό ότι η μηχανή συσκευασίας KRAFT VPS100 χρησιμοποιείται επίσης στην αποθήκη μας. Αυτό το μηχάνημα μας επιτρέπει να δημιουργούμε εξατομικευμένες και βιώσιμες συσκευασίες, οι οποίες όχι μόνο προστατεύουν το περιβάλλον, αλλά και διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας φτάνουν με ασφάλεια και χωρίς φθορές στους πελάτες μας.

Όλα αυτά μας επιτρέπουν να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με αξιοπιστία και ευελιξία. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να δουν αυτές τις φανταστικές καινοτομίες ανά πάσα στιγμή.