Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Αυξήστε το επίπεδό σας με τον Mastercycler® X40

Με τον Mastercycler® X40 οι καθημερινές εργαστηριακές σας ρουτίνες θα είναι όχι μόνο αξιόπιστες και αποτελεσματικές, αλλά και ανεβασμένες: Το νέο μας προϊόν προσφέρει αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ο θερμικός κυκλοποιητής υψηλής ποιότητας είναι πλέον διαθέσιμος για κάθε εργαστήριο. Ανακαλύψτε τον Mastercycler X40 και όλα τα πλεονεκτήματά του που θα ανεβάσουν τις εργασίες σας σε νέα επίπεδα.
Η αναπαραγώγιμη ενίσχυση νουκλεϊκών οξέων και η αξιόπιστη ομοιογένεια της θερμοκρασίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τον κυκλοποιητή PCR Mastercycler X40. Σε συνδυασμό με τη διαισθητική διεπαφή χρήστη με οθόνη αφής και τον εργονομικό χειρισμό με το ένα χέρι, ο νέος Mastercycler X40 ανεβάζει το επίπεδό σας στην PCR. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε σωληνάρια 0,1 mL, 0,2 mL ή ταινίες σωληναρίων και οποιοδήποτε τύπο πλάκας PCR 96-well της επιλογής σας, το SafeLid προστατεύει με ασφάλεια τα δείγματά σας από την εξάτμιση. Η διαβάθμιση 12 στηλών διευκολύνει τη βελτιστοποίηση των διαφορετικών βημάτων θερμοκρασίας στο πρωτόκολλο PCR σας. Κατά τη μεταφορά πρωτοκόλλων από πιο αργά μοντέλα κυκλοποιητών στον Mastercycler X40 μπορείτε να επωφεληθείτε από τη βολική λειτουργία μετάβασης προγράμματος που προσαρμόζει αυτόματα τους ρυθμούς ράμπας ώστε να ταιριάζουν με το καλά δοκιμασμένο πρωτόκολλο PCR σας με τον ίδιο ακριβώς χρόνο εκτέλεσης.

Για το ψηφιακό μέλλον στο εργαστήριό σας Ο Mastercycler X40 μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το VisioNize® Lab Suite για παρακολούθηση, διαδρομές ελέγχου και τεκμηρίωση.

Για την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας Ο Mastercycler X40 διατίθεται σε κουτί από καθαρό χαρτόνι με ελάχιστες πλαστικές σακούλες προστασίας από τη σκόνη και μειωμένο σύντομο εγχειρίδιο χρήσης. Το μικρό αποτύπωμα και το χαμηλό βάρος μειώνουν το αποτύπωμα CO2 που προέρχεται από τη μεταφορά και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας συμβάλλει στην καθημερινή μείωση των εκπομπών CO2. Ο καθαρός και μοντέρνος σχεδιασμός επικεντρώνεται σε μια διαισθητική και άνετη εμπειρία χρήσης.

Περισσότερα νέα

Η Takara Bio Inc (Takara Bio) και η Eppendorf SE, δύο κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των βιοεπιστημών, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας κοινής εμπορικής προώθησης.
προωθήσεις 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2023
Στην Eppendorf, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα πλαστικά αναλώσιμα στο εργαστήριο. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι η εξισορρόπηση των απαιτήσεων της σύγχρονης επιστήμης με το ενδιαφέρον για το περιβάλλον αποτελεί βασική πρόκληση για τη διαχείριση ενός εργαστηρίου βιοεπιστημών. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε την αρχή "Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση" όποτε και όπου είναι δυνατόν, και βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στη χρήση πρώτων υλών βιολογικής προέλευσης.

Φέτος, η εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf SE, με έδρα το Αμβούργο, απονέμει για 28η φορά το διάσημ...

Οι μονοκάναλες πιπέτες Eppendorf Xplorer® και Xplorer plus έχουν πιστοποιηθεί με την ετικέτα...

Καθώς η έρευνα και η ανάπτυξη είναι μια χρονοβόρα βιομηχανία, υπάρχει συνεχής ανάγκη για ψηφιακές...