Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

10.05.2024 02:05

Πλάκες PCR 96-well βιολογικής βάσης τώρα και με ημι-πετσέτες

Τα εργαστήρια εξαρτώνται από τις υψηλές επιδόσεις και την αξιοπιστία των πλακών που χρησιμοποιούν στις διαδικασίες υψηλής απόδοσης. Ωστόσο, η υψηλή κατανάλωση οδηγεί σε υψηλότερο αποτύπωμα CO2 όσο χρησιμοποιούνται πλάκες μιας χρήσης από πλαστικά ορυκτής προέλευσης. Οι πελάτες επιθυμούν εδώ πολύ μεγαλύτερη βιωσιμότητα.

Τα αναλώσιμα βιολογικής προέλευσης της Eppendorf προσφέρουν την ευκαιρία να καταστήσουν τις εργαστηριακές εργασίες πολύ πιο βιώσιμες χωρίς να χρειάζεται να επανεκτιμήσουν τα υπάρχοντα πρωτόκολλα κατά τη μετάβαση στα αναλώσιμα βιολογικής προέλευσης.

Στο πλαίσιο της μετάβασης σε αναλώσιμα βιολογικής βάσης, η Eppendorf έχει πλέον προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της και τις πλάκες twin.tec® Trace Plates - τις φιλικές προς την αυτοματοποίηση πλάκες PCR 2 συστατικών skirted και semi-skirted. Οι πλάκες έχουν 96 φρεάτια και διατίθενται σε ημιδιαφανή άχρωμη έκδοση.

Όλα τα συστατικά των πλακών είναι πλέον κατασκευασμένα από κυκλικά πολυμερή βιολογικής βάσης, τα οποία παράγονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες δεύτερης γενιάς και συμμορφώνονται με την προσέγγιση του ισοζυγίου μάζας. Τα εξαιρετικά λεπτότοιχα φρεάτια, τα οποία εξασφαλίζουν τη βέλτιστη μεταφορά θερμότητας, είναι κατασκευασμένα από 100% πολυπροπυλένιο βιολογικής προέλευσης, ενώ το άκαμπτο πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από 77% πολυκαρβονικό πολυμερές βιολογικής προέλευσης. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού είναι μια εξαιρετικά αξιόπιστη και βιώσιμη πλάκα PCR.

Οι πλάκες Eppendorf twin.tec Trace PCR Plates BioBased παράγονται σε πιστοποιημένο περιβάλλον ISCC PLUS* και έχουν πιστοποίηση ACT. Όλα τα εργαστηριακά αναλώσιμα της Eppendorf με βιολογική βάση στη Γερμανία πληρούν τις απαιτήσεις του συστήματος πιστοποίησης ISCC PLUS και υποβάλλονται σε τακτικούς εξωτερικούς ελέγχους και πιστοποιήσεις.

Περισσότερα νέα

Με τον Mastercycler® X40 οι καθημερινές εργαστηριακές σας ρουτίνες θα είναι όχι μόνο αξιόπιστ...

Η Takara Bio Inc (Takara Bio) και η Eppendorf SE, δύο κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των βιοεπιστημών, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας κοινής εμπορικής προώθησης.
προωθήσεις 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2023
Στην Eppendorf, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα πλαστικά αναλώσιμα στο εργαστήριο. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι η εξισορρόπηση των απαιτήσεων της σύγχρονης επιστήμης με το ενδιαφέρον για το περιβάλλον αποτελεί βασική πρόκληση για τη διαχείριση ενός εργαστηρίου βιοεπιστημών. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε την αρχή "Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση" όποτε και όπου είναι δυνατόν, και βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στη χρήση πρώτων υλών βιολογικής προέλευσης.

Φέτος, η εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf SE, με έδρα το Αμβούργο, απονέμει για 28η φορά το διάσημ...

Οι μονοκάναλες πιπέτες Eppendorf Xplorer® και Xplorer plus έχουν πιστοποιηθεί με την ετικέτα...