Κατάλογος
Κατάλογος

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

12.01.2024 01:01

Νέο: ULTIMATECUT Countersink 4S - Γρήγορα. Αιχμηρό. Ισχυρό. Συγκλονιστικό.

Μπορείτε να μιλήσετε για πραγματική καινοτομία σε ένα βυθιζόμενο εργαλείο Μπορείτε πραγματικά να κάνετε έναν επαγγελματικό χωνευτήρα ορατά - και κυρίως - αισθητά καλύτερο Για να το θέσω με λίγα λόγια, μπορεί. Ο νέος κωνοκόφτης RUKO ULTIMATECUT 4S παρέχει την απόδειξη και επαναπροσδιορίζει πλήρως το κωνοκόψιμο. Λειτουργεί ταχύτερα, λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, εξοικονομεί ενέργεια και είναι επίσης πολλές φορές πιο ανθεκτικό από τα συμβατικά φρεζάκια

Ο κωνικός κοχλίας αποτέλεσε την έμπνευση το 2017, όταν ξεκίνησε το ULTIMATECUT, μια νέα σειρά προϊόντων για απαιτητικά αποτελέσματα για το εμπόριο και τη βιομηχανία.

Και με τον νέο κοχλία ULTIMATECUT 4S, η RUKO επεκτείνει τώρα περαιτέρω τη σειρά εργαλείων υψηλής ακρίβειας για επαγγελματικές εφαρμογές.

Ακόμα και με την πρώτη ματιά, είναι αισθητή: Ο εκκαθαριστής ULTIMATECUT 4S έχει τέσσερις κοπτικές ακμές αντί για τις συνηθισμένες τρεις, και αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά, θα παρατηρήσετε και τη δεύτερη θεμελιώδη διαφορά: την άνιση διαίρεση των κοπτικών ακμών με μια ειδικά αναπτυγμένη γεωμετρία κοπής.

Αλλά το νέο ULTIMATECUT 4S δείχνει πραγματικά την ισχύ που κρύβεται πίσω του στην πράξη.

Κυριολεκτικά τρώει το υλικό και εντυπωσιάζει με τεράστια αφαίρεση υλικού. Χάρη στις τέσσερις κοπτικές ακμές, οι δυνάμεις κατανέμονται, παράγοντας εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και - ένα εξαιρετικό σχέδιο κοπής χωρίς ενοχλητικά σημάδια θραύσης.

Με ταχύτητα κατεργασίας έως και 3 φορές υψηλότερη και διάρκεια ζωής του εργαλείου που επιτρέπει έως και 3 φορές περισσότερες κοπές με ένα εργαλείο, τα στοιχεία των εσωτερικών αποτελεσμάτων των δοκιμών της RUKO αποδεικνύουν επίσης την εξαιρετική απόδοση του νέου κοπτικού.

Ειδικά όταν χρησιμοποιείται σε μηχανές διάτρησης χωρίς καλώδιο, ο νέος ULITMATECUT 4S επιτρέπει για πρώτη φορά ακόμη και την καταβύθιση σε διάμετρο έως 40 mm, η οποία μέχρι τώρα προοριζόταν αποκλειστικά για σταθερά εργαλεία.

Ο νέος καταβύθιση ULITMATECUT 4S είναι διαθέσιμος από τους ειδικούς εμπόρους σε διαμέτρους από 10,4 έως 40 mm.

Επιπλέον, οι νέοι καταβύθιση προσφέρονται με την τεχνολογία RUKO nano Technology, ή εν συντομία RUnaTEC, μια επίστρωση που έχει αναπτυχθεί ειδικά από την RUKO.

Περισσότερα νέα

Η ρύπανση του πλανήτη μας από το πλαστικό