Κατάλογος
Κατάλογος

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

08.03.2024 01:03

Ακριβής στη στροφή, αξιόπιστος στην ευθεία

Νέο από τη norelem: Γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων

Οι γραμμικοί οδηγοί χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς όπου τα σώματα πρέπει να μετακινούνται με όσο το δυνατόν λιγότερη δύναμη και τριβή, για παράδειγμα στη βιομηχανία συσκευασίας ή τροφίμων ή σε εσωτερικές πόρτες πλοίων ή τρένων. Η norelem προσφέρει πλέον και γραμμικούς οδηγούς κυλίνδρων, οι οποίοι χωρίζονται σε τέσσερις οικογένειες προϊόντων.

Οι γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων που προσφέρει η norelem περιλαμβάνουν ευθύγραμμες και καμπύλες ράγες γραμμικών οδηγών από γυαλιστερό, σκληρυμένο χάλυβα, καθώς και δύο παραλλαγές των αντίστοιχων καροτσιών οδηγών κυλίνδρων. Οι γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων διατίθενται σε δύο μεγέθη, τα οποία διαφέρουν ως προς τις διαστάσεις ύψους και πλάτους των γραμμικών οδηγών.


Γραμμικοί οδηγοί

Η norelem προσφέρει τους γραμμικούς οδηγούς της με και χωρίς αυλακώσεις. Στην έκδοση με αυλάκι διπλής όψης, οι ράγες μπορούν να συναρμολογηθούν εύκολα με τη χρήση ενός βυθιζόμενου φέροντος κλειδιού. Αυτό επιτρέπει τη βίδωση των ραγών απευθείας πάνω σε επίπεδη επιφάνεια. Επιπλέον, η ακριβής ευθυγράμμιση με τη χρήση ενός φτερωτού κλειδιού διευκολύνει το πέρασμα πάνω από την ένωση. Όλες οι ράγες γραμμικών οδηγών με οδοντώσεις μπορούν να συνδυαστούν όπως απαιτείται για τη δημιουργία σύνθετων γεωμετριών από καμπύλες και ευθείες ράγες γραμμικών οδηγών. Για τις εκδόσεις με οδόντωση με πλήκτρα, τα φτερωτά πλήκτρα περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της παράδοσης, όπως και οι τάπες που καλύπτουν τις βίδες στις ράγες και τις προστατεύουν από ρύπους και ξένα σώματα. Η norelem προσφέρει επίσης τις ευθύγραμμες ράγες γραμμικών οδηγών χωρίς οδόντωση με πλήκτρα και σε τρία τυποποιημένα μήκη 500, 1.000 και 2.000 mm.000 και 2.000 mm, καθώς και σε μήκη έως 4.000 mm κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

Οι ράγες γραμμικών οδηγών μπορούν να βιδωθούν από πάνω και να εξοπλιστούν με ένα ή περισσότερα καροτσάκια οδήγησης με κύλινδρο.



Καροτσάκια οδήγησης με κύλινδρο

Τα καροτσάκια οδήγησης με κύλινδρο 21350 διαθέτουν έναν απλό μηχανισμό που επιτρέπει αντιστάθμιση περίπου 0,05 mm. Επομένως, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ευθύγραμμες γραμμικές ράγες οδήγησης. Από την άλλη πλευρά, ο μηχανισμός εξισορρόπησης των κυλινδρικών καροτσιών 21351 επιτρέπει ένα εύρος ανοχής περίπου 0,5 mm. Αυτό καθιστά δυνατή την κίνηση σε ευθύγραμμες και καμπύλες γραμμικές ράγες οδήγησης. Η μέγιστη επιτάχυνση εδώ είναι 50 m/s² και η μέγιστη ταχύτητα κίνησης είναι 5 m/s. Χάρη στον ενσωματωμένο, μονόπλευρο μηχανισμό προέντασης, οι κύλινδροι προσαρμόζονται πάντα στο περίγραμμα της ράγας. Αυτό σημαίνει ότι τα ευθύγραμμα τμήματα και οι καμπύλες μπορούν να διακινηθούν με σταθερή αντίσταση μετατόπισης χωρίς παιχνίδι και η φθορά των οδηγών με ράουλα ελαχιστοποιείται. Δεν υπάρχει ανάγκη προσαρμογής των κυλίνδρων στο πλάτος της σιδηροτροχιάς με τη χρήση έκκεντρου πείρου. Τα καροτσάκια των οδηγών κυλίνδρων μπορούν απλώς να ωθηθούν πάνω στη σιδηροτροχιά. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα καροτσάκια κινούνται ομοιόμορφα και χωρίς οι κύλινδροι να ολισθαίνουν στις ράγες.




Περισσότερα νέα

Ένα φορτηγό γεμάτο καινοτομίες
Η λύση για διεργασίες κατεργασίας χωρίς σφάλματα
Σφιγκτήρες ταχείας αποδέσμευσης ως στοιχεία σύνδεσης στο σύστημα γρήγορης αλλαγής από τη norelem
Ζήστε ζωντανά τα νέα και αποδεδειγμένα προϊόντα norelem

Η MHP RIESEN Ludwigsburg είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τη norelem, έναν περιφερειακό π...

η norelem επεκτείνει τη γκάμα μεντεσέδων