Κατάλογος
Κατάλογος

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

24.01.2024 01:01

Η RK Rose+Krieger επεκτείνει το πρόγραμμα γραμμικών αξόνων μονής σωλήνωσης

Νέοι οδηγοί ολίσθησης με προσαρμοσμένη τοποθέτηση

Η RK Rose+Krieger επεκτείνει τη γκάμα των γραμμικών αξόνων ενός σωλήνα για απλή χειροκίνητη ρύθμιση με τους οδηγούς ολίσθησης τηλεσκοπίων RK LightUnit-G και RK LightUnit-G. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νέων γραμμικών αξόνων από αλουμίνιο είναι η ρυθμιζόμενη θέση ασφάλισης του καροτσιού του οδηγού ή του σωλήνα του οδηγού, ο σχεδιασμός με μειωμένο βάρος, η αντοχή στη διάβρωση και η απλή συναρμολόγηση με ένα μόνο εργαλείο.



Ο γραμμικός άξονας RK LightUnit με κίνηση από άξονα ενός σωλήνα αναπτύχθηκε ειδικά για απλή χειροκίνητη ρύθμιση. Διαθέτει άξονα από αλουμίνιο και πλαστικά έδρανα πλάκας. Αυτά εξασφαλίζουν μια σχεδίαση με μειωμένο βάρος, ώστε η καρότσα του οδηγού να μπορεί να μετακινηθεί με μικρή προσπάθεια. Η RK Rose+Krieger έχει προσθέσει τώρα σε αυτούς τους γραμμικούς άξονες ενός σωλήνα τους τηλεσκοπικούς συρόμενους οδηγούς RK LightUnit-G και RK LightUnit-G με ρυθμιζόμενες θέσεις ασφάλισης.


Ρυθμιζόμενη λειτουργία ασφάλισης

Το προφίλ του οδηγού από αλουμίνιο του RK LightUnit-G μπορεί να κοπεί στο μέγεθος μέχρι μήκος 1.500 mm. Τα στοιχεία τοποθέτησης στερεώνονται στην αυλάκωση του ανοικτού προφίλ οδηγού C για την ακριβή τοποθέτηση του χειροκίνητα ρυθμιζόμενου καροτσιού του οδηγού. Κατά τη διάρκεια της κίνησης, ο κοχλίας ασφάλισης του καροτσιού οδήγησης εμπλέκεται αυτόματα σε αυτά τα στοιχεία τοποθέτησης. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε σύγκριση με άλλες λύσεις είναι ότι τα στοιχεία τοποθέτησης από αλουμίνιο μπορούν να απελευθερωθούν ανά πάσα στιγμή με τη χρήση κλειδιού Allen και να κλειδώσουν ξανά σε διαφορετική θέση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιοσδήποτε αριθμός θέσεων ασφάλισης χωρίς διάτρηση.



Σε αντίθεση με το RK LightUnit-G, η τηλεσκοπική έκδοση διαθέτει σωλήνα οδήγησης που μπορεί να τοποθετηθεί με το χέρι. Οποιοσδήποτε αριθμός θέσεων ασφάλισης μπορεί επίσης να καθοριστεί με τη χρήση των στοιχείων τοποθέτησης στο προφίλ του οδηγού C.


Ευπροσάρμοστο

Οι συρόμενοι οδηγοί είναι ιδανικοί για εφαρμογές όπως προσαρμογές σχήματος σε γραμμές μεταφοράς, τοποθέτηση αισθητήρων και φωτεινών φραγμών, στάσεις πριονιών, κατασκευή φωτιστικών και εφαρμογές όπου απαιτείται απλή χειροκίνητη τοποθέτηση ή ρύθμιση ύψους. Τα πλαστικά καρότσια οδηγών διατίθενται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις για την ικανοποίηση των διαφόρων απαιτήσεων. Εάν το απαιτεί η εφαρμογή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικοί τύποι καροτσιών οδήγησης σε ένα προφίλ οδήγησης. Κάθε επιμέρους στοιχείο των νέων συρόμενων οδηγών μπορεί να παραγγελθεί ξεχωριστά από τον χρήστη. Χάρη σε αυτό το αρθρωτό σύστημα, μπορούν να συνδυαστούν ευέλικτα ανάλογα με τις απαιτήσεις. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι όλα τα στοιχεία μπορούν να προμηθεύονται γρήγορα από το απόθεμα.

Περισσότερα νέα

Ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την εσωτερική ροή εμπορευμάτων
Η σταθερή μονάδα διπλού σωλήνα αντισταθμίζει τις υψηλές ροπές κάμψης
Έξυπνη τεχνολογία σύνδεσης ως εναλλακτική λύση στις συγκολλητές συνδέσεις
Ο Björn Riechers αναλαμβάνει τη διοίκηση της RK Rose+Krieger GmbH από τον Dr. Gregor Langer
SensorBoard - Η εναλλακτική λύση στις οπτικές μεθόδους εντοπισμού θέσης