Κατάλογος
Κατάλογος

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Σύστημα κοπής με υδροβολή από την Perndorfer Maschinenbau

Η Perndorfer Maschinenbau είναι ο σωστός συνεργάτης όταν απαιτείται ένα σύγχρονο σύστημα κοπής με υδροβολή και ένα προσαρμοσμένο μηχάνημα. Από την ίδρυση της εταιρείας μας το 1985, η εργασία μας χαρακτηρίζεται από την επιδίωξη υψηλής ποιότητας προϊόντων και ικανοποίησης των πελατών. Αναπτύξαμε το πρώτο μας σύστημα κοπής με υδροβολή το 1991 και από τότε έχουμε καταφέρει να εκσυγχρονίσουμε και να επεκτείνουμε τη γκάμα. Η παραλλαγή κοπής με καθαρό νερό είναι κατάλληλη για την κοπή μαλακότερων υλικών, όπως ο αφρός και το δέρμα. Η λειαντική κοπή με υδροβολή είναι η κατάλληλη τεχνολογία για σκληρότερα υλικά, όπως κεραμικά ή μέταλλα.
Αγοράστε το σωστό σύστημα κοπής με υδροβολή

Το ποιο σύστημα κοπής με υδροβολή είναι το καταλληλότερο για τους σκοπούς σας εξαρτάται όχι μόνο από τον τύπο του υλικού, αλλά και από την απαιτούμενη απόδοση κοπής και άλλες πτυχές. Διακρίνουμε έξι ομάδες προϊόντων στην κατηγορία της κοπής με υδροβολή: WSS RW - καθαρό νερό / καθαρό νερό, μηχανήματα για επεξεργασία σωλήνων (WSS Tube), συστήματα σε σχεδιασμό πύλης (WSS Portal), συσκευές σε σχεδιασμό προβόλου (WSS Cantilever), συστήματα επίπεδης εξέδρας σωλήνων (WSS Combi) και ειδικές μηχανές WSS για μεμονωμένες απαιτήσεις του πελάτη. Μπορείτε να περιμένετε από εμάς ικανές και κατανοητές συμβουλές όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα εξατομικευμένο σύστημα κοπής με υδροβολή.
Όλα για τα συστήματα κοπής με υδροβολή

Η αγορά ενός συστήματος κοπής με υδροβολή είναι η σημαντικότερη προϋπόθεση για την κοπή υλικών στο μέγεθος που απαιτείται. Εάν είναι απαραίτητο, οι περιφερειακές συσκευές συμπληρώνουν το σύγχρονο σύστημα κοπής. Η γκάμα των περιφερειακών συσκευών της Perndorfer WSS εκτείνεται από αντλίες και επεξεργασία νερού έως και μεταφορείς λείανσης. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία - μόνο ένα λειτουργικό και φιλικό προς το χρήστη σύστημα ελέγχου επιτρέπει τη βέλτιστη αξιοποίηση του επιλεγμένου συστήματος υδροκοπής. Γι' αυτό μπορείτε να αγοράσετε από εμάς ένα σύστημα υδροκοπής που είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας λογισμικό ελέγχου μηχανής.

Αγοράστε ένα σύστημα υδροκοπής και απολαύστε ευγενική εξυπηρέτηση

Απαιτούνται έμπειροι εμπειρογνώμονες και εξαιρετική εξυπηρέτηση ακριβώς επειδή υπάρχουν πολλά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά ενός συστήματος υδροκοπής. Είμαστε δίπλα σας αν χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με προϊόντα ή συνολικές ιδέες λύσεων. Προσφέρουμε την κατάλληλη τεχνική και μηχανολογική εκπαίδευση, έτσι ώστε εσείς και οι υπάλληλοί σας να εξοικειωθούν με το επιλεγμένο σύστημα κοπής με υδροβολή.
Θα θέλατε να αγοράσετε ένα εξατομικευμένο σύστημα κοπής με υδροβολή από έναν ειδικό Ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να αναλάβουμε το έργο σας.

Περισσότερα νέα

Ανυπομονούμε να μας επισκεφθείτε στην 26η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας για την Επεξεργασία Λαμαρίνας...

Η Perndorfer Maschinenbau καθιστά παλιέ...