Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

08.02.2024 01:02

Το καλύτερο από το παλιό και το νέο: ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 διατίθεται τώρα ως έκδοση dMove

Ευρέως χρησιμοποιούμενος και ευέλικτος - ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 της Dunkermotoren, μάρκας AMETEK, είναι ένας πραγματικός πολυτάλαντος και εκτιμάται από κατασκευαστές από ένα ευρύ φάσμα τμημάτων της αγοράς.

Η νέα έκδοση dMove συνδυάζει το δοκιμασμένο και δοκιμασμένο με τη νέα τεχνολογία. Το συνολικό μήκος δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τους προκατόχους του BG 75 SI, CI, PI και MI, ενώ για την τεχνολογία σύνδεσης έχουν χρησιμοποιηθεί επίσης οι υβριδικοί σύνδεσμοι που είναι γνωστοί από την έκδοση dPro υψηλών προδιαγραφών. Η θέση σε λειτουργία και η διαμόρφωση πραγματοποιούνται επίσης στο οικείο περιβάλλον Drive Assistant 5, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από την ιστοσελίδα της Dunkermotoren.

Το BG 75 dMove σκοράρει με καινοτομίες και ιδιαίτερα εκτεταμένες λειτουργίες στους τομείς της τοποθέτησης, του ρεύματος και του ελέγχου της ταχύτητας, χωρίς να αφήνει περιθώρια για επιθυμίες. Ελέγχεται εύκολα μέσω CANopen ή εναλλακτικά μέσω διαμορφώσιμων εισόδων και εξόδων σε αυτόνομη λειτουργία. Νέα πρότυπα τίθενται επίσης όσον αφορά τις επιδόσεις. Με ονομαστική ισχύ 480 W, ο BG 75 dMove επιτυγχάνει ονομαστική ταχύτητα 3.190 στροφών ανά λεπτό και ονομαστική ροπή 1,44 Nm. Οι τιμές αιχμής υπερβαίνουν τις ονομαστικές τιμές πολλές φορές, καθιστώντας τον κινητήρα μια πραγματική δύναμη για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε όλες τις αγορές - από την intralogistics έως τη μηχανολογία και τη γεωργική τεχνολογία.

Ως οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση του dPro, ο BG 75 dMove μπορεί να συνδυαστεί με κιβώτια ταχυτήτων, φρένα και κωδικοποιητές στο αρθρωτό σύστημα της Dunkermotoren για να ικανοποιήσει κάθε μεμονωμένη απαίτηση για μια στιβαρή, έξυπνη και ανθεκτική ολοκληρωμένη λύση κίνησης.

Περισσότερα νέα

Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας
από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στο Messe Frankfurt, περίπτερο A171.
Με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προγραμματισμού MotionCode της nexofox, ο προγραμματισμός των έξυπνων κινητήρων είναι πλέον ακόμη πιο εύκολος και δεν υπάρχουν πλέον όρια στις αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές αυτοματισμού.
Με την οικογένεια προϊόντων SL 38, η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, εγκαινίασε μια νέα σειρά γραμμικών κινητήρων υψηλής απόδοσης. Ως έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα, ο ServoLine 38 STL (Stainless Steel) εντυπωσιάζει με την υψηλότερη ποιότητα υλικού και ανθεκτικότητα