Κατάλογος
Κατάλογος

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

06.03.2024 01:03

Συστημικές λύσεις για intralogistics από την RK Rose+Krieger

Ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την εσωτερική ροή εμπορευμάτων

Χρησιμοποιώντας βελτιστοποιημένα συστήματα χώρου εργασίας και μεταφοράς, οι εταιρείες προστατεύουν την υγεία των εργαζομένων τους και εξοικονομούν χρόνο και κόστος στην παραγωγή. Με ένα αρθρωτό σύστημα με πάνω από 50.000 επιμέρους εξαρτήματα, η RK Rose+Krieger προσφέρει την ιδανική βάση για εξατομικευμένες λύσεις συστημάτων στον τομέα της intralogistics για τέλειες εσωτερικές ροές υλικών. Οι ενδιαφερόμενοι εμπορικοί επισκέπτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη μεγάλη γκάμα λύσεων του κατασκευαστή με έδρα το Μίντεν στη LogiMAT 2024 στη Στουτγάρδη.

Η ενδοεπιχειρησιακή εφοδιαστική αποτελεί βασικό παράγοντα για την οικονομική επιτυχία μιας επιχείρησης. Αυτό καθιστά ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός ότι τα συστήματα σταθμών εργασίας και μεταφοράς είναι βέλτιστα προσαρμοσμένα στην εκάστοτε εφαρμογή. Το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων της RK Rose+Krieger επιτρέπει εξελιγμένες λύσεις συστημάτων με τις οποίες μπορεί να βελτιστοποιηθεί η εσωτερική ροή υλικών. Τα εξαρτήματα ταιριάζουν απόλυτα και οι σειρές είναι συμβατές μεταξύ τους.

Προσαρμοσμένα καροτσάκια μεταφοράς και κινητά συστήματα αποθήκευσης

Για την εσωτερική ροή υλικών πρέπει να αποθηκεύονται και να μεταφέρονται ποικίλα εξαρτήματα και εργαλεία. Για το λόγο αυτό, τα καροτσάκια μεταφοράς υλικών και τα συστήματα αποθήκευσης που είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στην εκάστοτε εργασία αποτελούν προϋπόθεση για την ομαλή παραγωγή. Με το αρθρωτό σύστημα προϊόντων της RK Rose+Krieger, μπορούν να κατασκευαστούν μεμονωμένα καροτσάκια μεταφοράς και συστήματα αποθήκευσης για τη βελτιστοποίηση της ροής υλικών. Αυτά μπορούν να προσαρμοστούν, να επεκταθούν ή να μετατραπούν πλήρως σε νέα συστήματα ανάλογα με τις ανάγκες.


Συστήματα σταθμών εργασίας συναρμολόγησης ανάλογα με την εργασία

Οι απαιτήσεις για τους βιομηχανικούς σταθμούς εργασίας συναρμολόγησης είναι τόσο ατομικές όσο και τα προϊόντα που κατασκευάζονται σε αυτούς. Πρέπει όχι μόνο να απαλλάσσουν τους εργαζόμενους από σωματικά επίπονες ή μονότονες εργασίες, αλλά και να συμβάλλουν στην ασφαλή και χωρίς λάθη υλοποίηση των διαδικασιών εργασίας. Συχνά είναι ακόμη και αναγκαία η ενσωμάτωσή τους στον ψηφιακό κόσμο της εργασίας. Επιπλέον, η ασφάλεια των συναρμολογήσεων πρέπει να διασφαλίζεται και σε περίπτωση αλλαγής εργαζομένων - ένας καθοριστικός παράγοντας, ιδίως όσον αφορά τη διασφάλιση της ποιότητας. Οι προσεγγίσεις LEAN και τα υποστηρικτικά συστήματα υποβοήθησης παίζουν εδώ σημαντικό ρόλο. Με τις λύσεις της RK Rose+Krieger, οι σταθμοί εργασίας συναρμολόγησης για συγκεκριμένες εργασίες μπορούν να διαμορφωθούν έτοιμοι για χρήση, από απλούς τυποποιημένους πάγκους εργασίας έως (μερικώς) αυτοματοποιημένους σταθμούς εργασίας υψηλής τεχνολογίας με υποστήριξη ρομπότ και συστήματα οπτικής υποβοήθησης.


Έκθεση LogiMAT

Η RK Rose+Krieger εκθέτει φέτος για πρώτη φορά στη LogiMAT. Από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου, οι ενδιαφερόμενοι εμπορικοί επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις συστημικές λύσεις του κατασκευαστή με έδρα το Μίντεν στη διεθνή έκθεση για λύσεις ενδοεφοδιασμού και διαχείρισης διαδικασιών. Ο προμηθευτής πλήρους γκάμας θα παρουσιάσει το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων του για την εσωτερική ροή εμπορευμάτων στο εκθεσιακό κέντρο της Στουτγάρδης στην αίθουσα 1 Gallery, περίπτερο 1GA81.




Περισσότερα νέα

Νέοι οδηγοί ολίσθησης με προσαρμοσμένη τοποθέτηση
Η σταθερή μονάδα διπλού σωλήνα αντισταθμίζει τις υψηλές ροπές κάμψης
Έξυπνη τεχνολογία σύνδεσης ως εναλλακτική λύση στις συγκολλητές συνδέσεις
Ο Björn Riechers αναλαμβάνει τη διοίκηση της RK Rose+Krieger GmbH από τον Dr. Gregor Langer
SensorBoard - Η εναλλακτική λύση στις οπτικές μεθόδους εντοπισμού θέσης