Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Απεριόριστες δυνατότητες προγραμματισμού κινητήρων

Με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προγραμματισμού MotionCode της nexofox, ο προγραμματισμός των έξυπνων κινητήρων είναι πλέον ακόμη πιο εύκολος και δεν υπάρχουν πλέον όρια στις αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές αυτοματισμού.

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, αναπτύσσει συνεχώς τις λύσεις τεχνολογίας κίνησης με τις λέξεις-κλειδιά της αποκέντρωσης, της αρθρωτότητας και της ευελιξίας. το 2021, η δική της μάρκα IIoT nexofox δημοσίευσε το περιβάλλον προγραμματισμού MotionCode. Αυτό προσφέρει στους πελάτες χαρακτηριστικά λογισμικού που υπερβαίνουν κατά πολύ το υλικό του κινητήρα και επιτρέπουν την υλοποίηση αποκεντρωμένων και αρθρωτών αρχιτεκτονικών αυτοματισμού.

Με το τελευταίο facelift, ο χρήστης έχει μετακινηθεί ακόμη περισσότερο στο κέντρο. "Στόχος ήταν να γίνει η υλοποίηση νέων έργων MotionCode όσο το δυνατόν πιο απλή", εξηγεί ο Markus Weishaar, Director IIoT & Services της Dunkermotoren. "Οι πελάτες μας έχουν τώρα στη διάθεσή τους ένα πολύ πιο απλό και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη", λέει ο Weishaar.

Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι οι βασικές λειτουργίες ενσωματώνονται ακόμη πιο βαθιά και μπορούν να εκτελεστούν χωρίς παρακάμψεις. Για παράδειγμα, η λήψη στον κινητήρα μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας από το περιβάλλον ανάπτυξης και χωρίς τη χρήση πρόσθετων εργαλείων, καθώς το περιβάλλον αναγνωρίζει απευθείας τις συνδεδεμένες μονάδες οδήγησης. Ταυτόχρονα, με το facelift έχουν ενσωματωθεί εντελώς νέες λειτουργίες, όπως η αποσφαλμάτωση. Αυτό καθιστά δυνατή τη διεξαγωγή ολοκληρωμένης διόρθωσης σφαλμάτων στον πηγαίο κώδικα από το περιβάλλον ανάπτυξης, απλοποιώντας και επιταχύνοντας έτσι σημαντικά την ανάπτυξη.

Στις μελλοντικές εκδόσεις, θα πρέπει επίσης να είναι δυνατός ο προγραμματισμός πολλών κινητήρων απευθείας σε ένα ενιαίο έργο, αντί να χρειάζεται να δημιουργείται ξεχωριστό MotionCode για κάθε κινητήρα. Ως συνήθως, το τρέχον περιβάλλον MotionCode διατίθεται ως δωρεάν λήψη από την αρχική σελίδα της Dunkermotoren. Ξεκινήστε σήμερα και απελευθερώστε τη δύναμη του MotionCode. Είστε νέος στον προγραμματισμό Κανένα πρόβλημα! Οι ειδικοί της nexofox θα χαρούν να σας βοηθήσουν και να υλοποιήσουν τις εφαρμογές σας στο MotionCode σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Περισσότερα νέα

Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας
από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στο Messe Frankfurt, περίπτερο A171.

Ευρέως χρησιμοποιούμενος και ευέλικτος - ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 της Dunkermotoren, μάρκα...

Με την οικογένεια προϊόντων SL 38, η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, εγκαινίασε μια νέα σειρά γραμμικών κινητήρων υψηλής απόδοσης. Ως έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα, ο ServoLine 38 STL (Stainless Steel) εντυπωσιάζει με την υψηλότερη ποιότητα υλικού και ανθεκτικότητα