Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.03.2024 01:03

Η Dunkermotoren εκθέτει για πρώτη φορά στην Passenger Terminal Expo

από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στο Messe Frankfurt, περίπτερο A171.

το 2024, η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην έκθεση Passenger Terminal Expo. Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο για το σχεδιασμό και τη λειτουργία αεροδρομίων πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική τοποθεσία και θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της στη Φρανκφούρτη το 2024.

Λύσεις κίνησης σε μια εμπορική έκθεση αεροδρομίου;

Αρχικά, φαίνεται λίγο περίεργο να βρίσκεται η Dunkermotoren μεταξύ των εκθετών της PTE. Ωστόσο, τα προϊόντα του κατασκευαστή τεχνολογίας κίνησης χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια σε διάφορες εφαρμογές αυτοματισμού αεροδρομίων. Για παράδειγμα, σε διάφορα συστήματα πρόσβασης και κλειδαριές προσωπικού που ρυθμίζουν την κίνηση των επιβατών και επιτρέπουν την πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα στην περιοχή επιβίβασης και σε άλλες ασφαλείς περιοχές. Με τη δημοσίευση του προτύπου EN17352 το 2022, καθορίστηκαν για πρώτη φορά πρότυπα για τις απαιτήσεις και τις διαδικασίες δοκιμής για τις ηλεκτροκίνητες συσκευές ελέγχου πρόσβασης. Οι λύσεις κίνησης της Dunkermotoren συμμορφώνονται ήδη πλήρως με αυτό το πρότυπο και μπορούν επομένως να υποστηρίξουν τους κατασκευαστές αντίστοιχων προϊόντων στην εκπλήρωση των νέων απαιτήσεων.

εκτός από τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, οι ατομικά διαμορφώσιμες πλήρεις μονάδες κίνησης προσφέρουν επίσης ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στον τομέα της διαχείρισης αποσκευών. Οι λύσεις κίνησης της Dunkermotoren χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά αποσκευών από τον έλεγχο, μέσω της βραχυπρόθεσμης αποθήκευσης σε ένα σύστημα πρώιμης αποσκευής (EBS), έως τη διανομή μετά την προσγείωση. Ο συμπαγής σχεδιασμός, η δικτύωση μέσω κοινών συστημάτων fieldbus και τα ειδικά προγραμματιζόμενα προφίλ κίνησης ανοίγουν αμέτρητους τομείς εφαρμογής στον αυτοματισμό αεροδρομίων. δείτε και μόνοι σας σε μια προσωπική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στην PTE.

Προσαρμοσμένες λύσεις για συστήματα ελέγχου πρόσβασης και χειρισμού αποσκευών θα βρείτε από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στη Messe Frankfurt, στο περίπτερο A171.

Περισσότερα νέα

Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας
Με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προγραμματισμού MotionCode της nexofox, ο προγραμματισμός των έξυπνων κινητήρων είναι πλέον ακόμη πιο εύκολος και δεν υπάρχουν πλέον όρια στις αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές αυτοματισμού.

Ευρέως χρησιμοποιούμενος και ευέλικτος - ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 της Dunkermotoren, μάρκα...

Με την οικογένεια προϊόντων SL 38, η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, εγκαινίασε μια νέα σειρά γραμμικών κινητήρων υψηλής απόδοσης. Ως έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα, ο ServoLine 38 STL (Stainless Steel) εντυπωσιάζει με την υψηλότερη ποιότητα υλικού και ανθεκτικότητα