Κατάλογος
Κατάλογος

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

16.05.2024 01:05

Συμπαγές σύστημα σφαιροποίησης - BFS και GMA από την L.B. Bohle

Οι χαμηλές απαιτήσεις σε χώρο, η ευέλικτη χρήση και οι ομαλές διαδικασίες παραγωγής αποτελούν καθοριστικά κριτήρια όταν η φαρμακευτική βιομηχανία επενδύει σε συστήματα κοκκοποίησης. Η L.B. Bohle θέτει πρότυπα σε αυτόν τον τομέα με τα συμπαγή συστήματα κοκκοποίησης.

Κοκκοποίηση με το συμπαγές σύστημα κοκκοποίησης της L.B. Bohle
Το συμπαγές σύστημα κοκκοποίησης της Bohle ενσωματώνει τα επιμέρους στοιχεία του κοκκοποιητή υψηλής διάτμησης GMA, του υγρού κόσκινου BTS, του κοκκοποιητή ρευστοποιημένης κλίνης και του ξηραντήρα BFS, του Bohle Uni Cone BUC®, του κυκλωνικού διαχωριστή και του κόσκινου ξήρανσης BTS σε μια βέλτιστη μονάδα. Η διεργασία, ο καθαρισμός, το σύστημα ελέγχου, η προστασία από εκρήξεις, η έννοια της ζώνης και τα προσόντα είναι στενά εναρμονισμένα.

Η συμπαγής μονάδα κοκκοποίησης επιτρέπει μια εγκατάσταση με ιδιαίτερη εξοικονόμηση χώρου χάρη στην τοποθέτηση των εξαρτημάτων ακριβώς το ένα δίπλα στο άλλο. Επιπλέον, είναι δυνατή η άμεση μεταφορά του προϊόντος από τη βαλβίδα εξόδου του GMA στη βαλβίδα εισαγωγής του BFS μέσω ενός σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Το δοκιμασμένο εφαπτομενικό κόσκινο μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε αυτόν τον σωλήνα. Μια πρόσθετη βαλβίδα απόρριψης είναι ενσωματωμένη στο δοχείο διεργασίας του επεξεργαστή ρευστοποιημένης κλίνης BFS, έτσι ώστε η γραμμή μεταφοράς και η γραμμή απόρριψης να μην χρειάζεται να τροποποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας διεργασίας.
Συμπαγές σύστημα κοκκοποίησης: βελτιστοποίηση της κλασικής υγρής κοκκοποίησης
Το συμπαγές σύστημα κοκκοποίησης θέτει νέα βιομηχανικά πρότυπα χάρη στις πολυάριθμες τεχνολογικές εξελίξεις και τη συνεκτική έννοια της ασφάλειας. Το σύστημα κοκκοποίησης είναι η αποτελεσματική λύση όταν πρόκειται για τη βελτιστοποίηση της κλασικής υγρής κοκκοποίησης με οικονομικό και εργονομικό τρόπο.

Περισσότερα νέα

Περιστροφικό κόσκινο - BRS
Το περιστροφικό κόσκινο BRS της Bohle είναι μια κιν...

Η κορυφαία εμπορι&ka...

18.-21 Μαρτίου 2024

APV 14η Παγκόσμια Συνάντηση PBP

Βιέννη, Αυστρία

Ανυπο...

Ο L.B. Bohle τιμήθηκε πολλές φορές
Τεχνολογία αιχμής "συσκευασμένη" με σύγχρονο τρόπο