Κατάλογος
Κατάλογος

Borrmann Brenner Berlin GmbH

19.03.2024 01:03

Καυστήρες αερίου από την Borrmann Brenner Berlin

Πεδίο εφαρμογής:

Στη βιομηχανία και το εμπόριο

Δομή προγράμματος:
Με αυτό το πρόγραμμα προσφέρουμε καυστήρες ακτινοβολίας και καυστήρες κουζίνας για την οικονομική θέρμανση λεβήτων και μηχανημάτων καθώς και για πολλές ειδικές εργασίες. Οι απαιτήσεις για τέτοια συστήματα θέρμανσης είναι ποικίλες και διαφορετικές. Επομένως, συχνά δεν είναι δυνατή η χρήση τυποποιημένων συσκευών για τις διάφορες εφαρμογές. Για το λόγο αυτό, εκτός από τους τυποποιημένους καυστήρες, κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας ειδικοί καυστήρες και ειδικές συσκευές, οι οποίες προσαρμόζονται βέλτιστα στις συνθήκες λειτουργίας ανάλογα με το πρόβλημα, ώστε να εξασφαλίζεται η οικονομική και ορθολογική χρήση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Η Borrmann Brenner Berlin έχει αναπτύξει ένα αρθρωτό σύστημα για αυτά τα συστήματα καυστήρων. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, ένα σύστημα θέρμανσης μπορεί να διαμορφωθεί κατά παραγγελία από αυτές τις μονάδες. Οι καυστήρες jet και οι καυστήρες κουζίνας κατασκευάζονται σε διάφορα σχήματα και σχέδια και αποτελούνται από μεμονωμένες κεφαλές καυστήρων που τοποθετούνται σε έναν κοινό σωλήνα ανάμιξης. Το σχήμα του σωλήνα στήριξης και συνεπώς το συνολικό σχήμα του συστήματος καυστήρων καθώς και η γωνιακή θέση των φλογών προσαρμόζονται στον εκάστοτε θάλαμο καύσης και στο σχήμα του λέβητα ή των κλιβάνων που πρόκειται να θερμανθούν.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του σχεδιασμού είναι ότι ολόκληρος ο καυστήρας λειτουργεί με ένα κεντρικό ακροφύσιο, το οποίο είναι τοποθετημένο έτσι ώστε η κύρια εισαγωγή αέρα για την παραγωγή του μίγματος αερίου-αέρα να γίνεται εκτός του θαλάμου καύσης, ώστε να εξασφαλίζεται η τέλεια καύση. Λάβετε υπόψη σας τα μήκη εισαγωγής στα σχέδια των καυστήρων.
Σας παρουσιάζουμε παραδείγματα καυστήρων jet ή εστιών σε σχήματα δακτυλίου, οβάλ και εν σειρά.
Όλοι οι καυστήρες έχουν υψηλή απόδοση ακόμη και με μικρές διαστάσεις, είναι αναίσθητοι σε ρεύματα ή δονήσεις και είναι αξιόπιστοι σε σκληρή εργοταξιακή λειτουργία.
Εκτός από την κατασκευή τυποποιημένων συσκευών, είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε καυστήρες για τις ειδικές απαιτήσεις σας, όπου αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή των συσκευών που λειτουργούν με υγρό αέριο. Ο έλεγχος και η ρύθμιση των καυστήρων μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν στην προσφορά μας. Παρακαλούμε στείλτε μας τα στοιχεία σας.


Κατά κανόνα, οι καυστήρες μηχανών είναι συσκευές με υψηλή ροή αερίου και, λόγω των επίσημων κανονισμών, πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με διατάξεις ασφαλείας ανάλογα με τη χρήση και τον προορισμό τους, ώστε να αποφεύγονται οι κίνδυνοι που μπορεί να προκύψουν από άκαυστο αέριο που διαφεύγει.

Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε τους καυστήρες μας σε διάφορες παραλλαγές εξοπλισμού, ώστε να μπορούν να εξοπλιστούν σύμφωνα με τη χρήση για την οποία προορίζονται και σύμφωνα με τις οδηγίες των επαγγελματικών ενώσεων, τους κανονισμούς πρόληψης ατυχημάτων και την ADR.

Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε για την επιλογή των απαιτούμενων παραλλαγών εξοπλισμού.

Περισσότερα νέα

23.02.2023 02:00

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Είμαστε ο πλήρης προμηθευτής εξαρτημάτων και καυστήρων υγραερίου για τον επαγγελματία χρήστη. Η γ...