Κατάλογος
Κατάλογος

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - Ο ειδικός σας για σφαιρικά ρουλεμάν και άκρα ράβδων

Από την ίδρυση της WSW το 1982, συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε. Σήμερα, η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξειδικευμένους προμηθευτές στην Ευρώπη για σφαιρικά ρουλεμάν, άκρα ράβδων, ειδικά ρουλεμάν και ειδικά εξαρτήματα. Χάρη στην 40ετή εμπειρία μας και την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας, γνωρίζουμε τι κινεί τους πελάτες μας. Γι' αυτό συνδυάζουμε τις δυνάμεις μας και παρέχουμε έτοιμες λύσεις από μία μόνο πηγή σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας - προσαρμοσμένες για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, στην υψηλότερη ποιότητα και σε δίκαιες τιμές. Επιπλέον, έχουμε επεκτείνει συνεχώς την επιχείρησή μας στον τομέα των συστημάτων τα τελευταία χρόνια, καθιστώντας την WSW προμηθευτή ολοκληρωμένων συγκροτημάτων και εξατομικευμένων προϊόντων για κατασκευαστές από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.

Είτε πρόκειται για λύσεις για τη μηχανολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία ή την παραγωγή ενέργειας - η φιλοσοφία μας είναι πάντα:


Αποτελεσματική. Ασφαλής. Οικονομική

Πιστή σε αυτό το σύνθημα, η WSW παράγει και πωλεί μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας σε αποδεκτή τιμή. Τα πρότυπα ποιότητας αποτελούν το σήμα κατατεθέν μας και είναι σταθερά εδραιωμένα στην εταιρεία. Αυτό αντικατοπτρίζεται, μεταξύ άλλων, στο πιστοποιημένο κατά DIN 9001:2015 σύστημά μας διαχείρισης ποιότητας. Είτε σε εθνικές είτε σε διεθνείς εγκαταστάσεις παραγωγής - τα προϊόντα που κατασκευάζονται για την WSW παράγονται σύμφωνα με τα σχέδια και τις προδιαγραφές μας και υπό τον συνεχή έλεγχό μας. Επιπλέον, οι προμηθευτές επιλέγονται σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια και ελέγχονται τακτικά.

Ειδικά σε περιόδους διαρκώς αυξανόμενου ανταγωνισμού και της συνακόλουθης διάβρωσης των τιμών, η τιμή θα επηρεάσει κάποια στιγμή την ποιότητα ενός προϊόντος. Ωστόσο, η WSW θα συνεχίσει να δίνει τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στην ποιότητα, προκειμένου να εγγυάται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας για τους πελάτες μας και τα προϊόντα μας - κάτι στο οποίο πάντα μπορούσαμε να βασιστούμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γνωστοί κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών χρησιμοποιούν τις λύσεις μας εδώ και πολύ καιρό, επειδή εκτιμούν τις υπηρεσίες μας, τη σταθερή ποιότητα των λύσεών μας και τη βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης.