Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.03.2024 01:03

Ιδιαίτερα συμπαγής και περιεκτικός

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας

Με τον μαγνητικό κωδικοποιητή MR 38, η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, παρουσιάζει μια ιδιαίτερα συμπαγή λύση για εργασίες ακριβούς τοποθέτησης. Με ανάλυση 1024 ppr στα κανάλια A και B, ο κωδικοποιητής έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει πολύπλοκα προφίλ κίνησης σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Ένα τρίτο, το λεγόμενο σήμα δείκτη, μπορεί να εκληφθεί ως παλμός αναφοράς για την κίνηση. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό της απόλυτης θέσης του συνδεδεμένου κινητήρα εντός μιας περιστροφής και για τη διασφάλιση της αληθοφάνειας των σημάτων που μεταδίδονται μέσω των καναλιών A και B. Αυτό προσφέρει στον χρήστη πρόσθετη ασφάλεια όσον αφορά την ακρίβεια των μεταδιδόμενων δεδομένων.

Μία μόνο περιστροφή του κινητήρα μπορεί να επιλυθεί σε 4096 βήματα, επιτρέποντας τον ακριβή προσδιορισμό των θέσεων και την προσέγγιση με ακρίβεια χιλιοστού. Σε συνδυασμό με ένα ρεύμα εξόδου 20 mA, η ακριβής μετάδοση είναι εγγυημένη ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις καλωδίων. Επιπλέον, και τα τρία σήματα είναι επίσης διαθέσιμα σε ανεστραμμένη μορφή. Αυτά τα διαφορικά σήματα αυξάνουν την ανοσία του σήματος εξόδου σε παρεμβολές. Η τάση τροφοδοσίας του κωδικοποιητή είναι 5 VDC (24 VDC είναι δυνατή κατόπιν αιτήματος).

Χάρη στον ιδιαίτερα συμπαγή σχεδιασμό του, ο κωδικοποιητής MR 38 μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως στο περίβλημα ακόμη και των μικρών σειρών κινητήρων BLDC της Dunkermotoren. Αυτό σημαίνει ότι τα σήματα μπορούν να συνδεθούν απευθείας στο βύσμα του κινητήρα, επιτρέποντας μια λύση με ένα καλώδιο. Αυτή η ενσωμάτωση όχι μόνο μειώνει την ποσότητα του υλικού που απαιτείται για την πλήρη λύση, αλλά εξοικονομεί επίσης πολύτιμο χώρο σε εφαρμογές όπου ο χώρος εγκατάστασης είναι περιορισμένος.

Το αποτέλεσμα για τον χρήστη είναι ένας ιδιαίτερα λεπτός αλλά ισχυρός κινητήρας που εγγυάται ότι θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις ακριβούς τοποθέτησης της εφαρμογής σας.

Περισσότερα νέα

Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...

από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στο Messe Frankfurt, περίπτερο A171.
Με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προγραμματισμού MotionCode της nexofox, ο προγραμματισμός των έξυπνων κινητήρων είναι πλέον ακόμη πιο εύκολος και δεν υπάρχουν πλέον όρια στις αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές αυτοματισμού.

Ευρέως χρησιμοποιούμενος και ευέλικτος - ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 της Dunkermotoren, μάρκα...

Με την οικογένεια προϊόντων SL 38, η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, εγκαινίασε μια νέα σειρά γραμμικών κινητήρων υψηλής απόδοσης. Ως έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα, ο ServoLine 38 STL (Stainless Steel) εντυπωσιάζει με την υψηλότερη ποιότητα υλικού και ανθεκτικότητα