Κατάλογος
Κατάλογος

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

Σύνδεσμοι σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα για το εύρος φορτίων ανθεκτικών στην κρούση από την RK Rose+Krieger

Ανθεκτικό στη θερμοκρασία και στη διάβρωση

Για τη σταθερή σύνδεση σωλήνων, οι σύνδεσμοι σωλήνων με σύσφιξη αποτελούν μια φθηνή και εξαιρετικά ευέλικτη εναλλακτική λύση σε σχέση με τις πολύπλοκες εσωτερικές ή συγκολλητές κατασκευές. Η RK Rose+Krieger έχει αναπτύξει τους στιβαρούς σφιγκτήρες για βαριά φορτία και εφαρμογές ανθεκτικές σε κρούσεις. Αυτοί οι σύνδεσμοι σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής αντοχής είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί στη θερμοκρασία και τη διάβρωση και είναι ειδικά σχεδιασμένοι για δυναμικά φορτία.


Οι σφιγκτήρες συνδέσμων σωλήνων της RK Rose+Krieger αποτελούν πάντα την ιδανική λύση όταν τα εξαρτήματα πρέπει να συνδέονται με δύναμη και μόνιμη ελαστικότητα και ταυτόχρονα να τοποθετούνται και να αφαιρούνται εύκολα. Εκτός από τους ελαφρούς πλαστικούς και συμπαγείς συνδέσμους σωλήνων από αλουμίνιο, ο κατασκευαστής με έδρα το Minden προσφέρει επίσης συνδέσμους σωλήνων Robust Clamps από ανοξείδωτο χάλυβα για βαριά φορτία και εφαρμογές ανθεκτικές σε κρούσεις.



Σύνδεσμοι σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής αντοχής

Οι ανθεκτικοί στη θερμοκρασία και τη διάβρωση σύνδεσμοι Robust Clamps είναι ιδιαίτερα άκαμπτοι και παραμένουν υψηλής αντοχής ακόμη και σε δυναμικά φορτία. Χάρη στην ηλεκτροχημική παθητικοποίηση - οι σύνδεσμοι σωλήνων ηλεκτρολυπίζονται σε ένα τελικό στάδιο - είναι πιο ανθεκτικοί και καθαρίζονται ευκολότερα από τα στοιχεία που κατασκευάζονται από μη επεξεργασμένο ανοξείδωτο χάλυβα. Οι σταθεροί και αξιόπιστοι σύνδεσμοι σωλήνων είναι ιδανικοί για απαιτητικές, ανθεκτικές στη διάβρωση κατασκευές, όπως αυτές που βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και σε συσκευές και εγκαταστάσεις στη χημική βιομηχανία. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους με ομαλές μεταβάσεις περιγράμματος, χαμηλή τραχύτητα επιφάνειας, μεγάλες σχισμές και σχεδιασμό τυφλών οπών, αποτρέπουν τη συσσώρευση ρύπων και επομένως είναι επίσης προδιαγεγραμμένοι για εφαρμογές που σχετίζονται με τρόφιμα.



Υψηλές δυνάμεις σύσφιξης για μεγάλα φορτία

Οι υψηλές δυνάμεις σύσφιξης των συνδέσμων σωλήνων Robust Clamps εξασφαλίζουν μια αξιόπιστη, ελαστική σύνδεση ακόμη και υπό δυναμικά φορτία. Οι εξωτερικοί εξαγωνικοί κοχλίες μπορούν να σφίγγονται ή να χαλαρώνουν εύκολα με τη χρήση τυποποιημένων εργαλείων. Οι τύποι των σειρών φλάντζας (FK), γωνίας (W), βάσης (FS) και εγκάρσιου σφιγκτήρα (K) είναι προς το παρόν διαθέσιμοι σε μεγέθη 12 έως 40 mm.

Περισσότερα νέα

Ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την εσωτερική ροή εμπορευμάτων
Νέοι οδηγοί ολίσθησης με προσαρμοσμένη τοποθέτηση
Η σταθερή μονάδα διπλού σωλήνα αντισταθμίζει τις υψηλές ροπές κάμψης
Έξυπνη τεχνολογία σύνδεσης ως εναλλακτική λύση στις συγκολλητές συνδέσεις
Ο Björn Riechers αναλαμβάνει τη διοίκηση της RK Rose+Krieger GmbH από τον Dr. Gregor Langer
SensorBoard - Η εναλλακτική λύση στις οπτικές μεθόδους εντοπισμού θέσης