Κατάλογος
Κατάλογος

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

20.03.2024 01:03

Έξυπνα προϊόντα από τη norelem

Η λύση για διεργασίες κατεργασίας χωρίς σφάλματα

Υπό το πρίσμα της Βιομηχανίας 4.0, οι εγκαταστάσεις παραγωγής εξελίσσονται όλο και περισσότερο σε "έξυπνα εργοστάσια" στα οποία τα επιμέρους στάδια παραγωγής παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια ευφυών μηχανημάτων και αισθητήρων και η συνολική διαδικασία οργανώνεται αποτελεσματικότερα. Η norelem διαθέτει επίσης ορισμένα από αυτά τα "έξυπνα προϊόντα" στη γκάμα της.

Τα έξυπνα προϊόντα συλλέγουν και μεταδίδουν ανεξάρτητα τα δικά τους δεδομένα παραγωγής και λειτουργίας σε άλλες συσκευές. Ωστόσο, δεν μπορούν μόνο να αποθηκεύουν δεδομένα, αλλά μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με εξατομικευμένες πληροφορίες παραγωγής, έτσι ώστε το δικτυωμένο προϊόν να μπορεί, για παράδειγμα, να "ξεκινήσει μόνο του" και να ελέγχει τη δική του παραγωγική διαδικασία. Αυτή η επικοινωνία μεταξύ προϊόντος και μηχανής - και του ατόμου που παρακολουθεί και τα δύο - απλοποιεί και βελτιστοποιεί πολλές διαδικασίες που προηγουμένως ήταν χρονοβόρες στην παραγωγή και στο εργαστήριο.

Όλα σε GREEN με τα έξυπνα προϊόντα της norelem

Τα έξυπνα προϊόντα είναι η ιδανική λύση όταν πρόκειται για την επεξεργασία τεμαχίων εργασίας όσο το δυνατόν χωρίς λάθη, για παράδειγμα στην κατεργασία. Διευκολύνουν τον έλεγχο της σύσφιξης και των στάσεων πριν από την κατεργασία. Η norelem προσφέρει διάφορα έξυπνα εξαρτήματα για αυτούς και άλλους τομείς εφαρμογής.

Ο έξυπνος κοχλίας στήριξης έχει επιφάνεια στήριξης 30 mm και επιτρέπει την ακριβή τοποθέτηση του τεμαχίου.

Η διαδικασία σύσφιξης ελέγχεται επακριβώς με τον αισθητήρα δύναμης για ταχείς σφιγκτήρες, ο οποίος εξασφαλίζει τέλεια σύσφιξη του τεμαχίου με αυξημένη ακρίβεια επανάληψης.

Ο βραχίονας σύσφιξης με αισθητήρα δύναμης ελέγχει επίσης τη διαδικασία σύσφιξης και μετρά τη δύναμη σύσφιξης σε πραγματικό χρόνο. Ο έξυπνος σφιγκτήρας διατίθεται από τη norelem σε μεγέθη 80 mm, 100 mm και 125 mm.

Άνετη μετάδοση δεδομένων και απεικόνιση

Η μονάδα Bluetooth της norelem είναι ένας ασύρματος, συμπαγής πομπός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθολικά στον τομέα των έξυπνων προϊόντων. Εγκαθίσταται εύκολα και επιτρέπει τη γρήγορη και οπτική απεικόνιση της κατάστασης του αισθητήρα.
Η πύλη αποτελεί τη διασύνδεση μεταξύ του έξυπνου προϊόντος και του ελεγκτή μηχανής. Αυτό επιτρέπει την καταγραφή της κατάστασης ενεργοποίησης των στοιχείων σύσφιξης σε πραγματικό χρόνο και τον ακριβή έλεγχο των διεργασιών.
Με την εφαρμογή web norelem, τα συστήματα σύσφιξης μπορούν να παρακολουθούνται εύκολα μέσω tablet, smartphone ή επιτραπέζιου υπολογιστή. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης την ταυτόχρονη παρακολούθηση πολλών εργαλείων σε διαφορετικά κέντρα κατεργασίας και συστήματα παραγωγής.







Σύντομο προφίλ της norelem Normelemente GmbH & Co. KG

Κάθε επιτυχία ξεκινά με μια ιδέα. Γι' αυτό το λόγο η norelem υποστηρίζει τους σχεδιαστές και τους τεχνικούς του μηχανολογικού και του μηχανολογικού εξοπλισμού με τυποποιημένα εξαρτήματα που τους βοηθούν να επιτύχουν τους στόχους τους. Στο απλό και σαφές ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το οποίο σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, θα βρείτε την κατάλληλη επιλογή από περισσότερα από 100.000 τυποποιημένα και λειτουργικά εξαρτήματα για τη σχεδιαστική σας λύση. Γνωρίζετε περισσότερα, βρίσκετε περισσότερα, βρίσκετε γρηγορότερα και συνεπώς επιτυγχάνετε καλύτερες λύσεις.



Εξοικονομείτε χρόνο, εργάζεστε πιο αποτελεσματικά και βελτιστοποιείτε το κόστος των διαδικασιών σας. Επειδή τα εξαρτήματα της norelem είναι άμεσα διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν δεδομένων CAD για ταχύτερο σχεδιασμό χωρίς σχέδια ή διαμόρφωση. Τέλεια αποτελέσματα με λιγότερο χρόνο και κόστος. Πλεονέκτημα: τυποποιημένο εξάρτημα.



Ως καταξιωμένος γνώστης του κλάδου, δεσμευόμαστε να προωθούμε τα νέα ταλέντα με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ norelem. Έτσι ώστε οι σχεδιαστές του αύριο να μπορούν πραγματικά να ξεκινήσουν.

Η norelem ACADEMY προσφέρει επίσης μαθήματα τεχνικής κατάρτισης, σεμινάρια και εκπαίδευση προϊόντων.

Περισσότερα νέα

Ένα φορτηγό γεμάτο καινοτομίες
Νέο από τη norelem: Γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων
Σφιγκτήρες ταχείας αποδέσμευσης ως στοιχεία σύνδεσης στο σύστημα γρήγορης αλλαγής από τη norelem
Ζήστε ζωντανά τα νέα και αποδεδειγμένα προϊόντα norelem

Η MHP RIESEN Ludwigsburg είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τη norelem, έναν περιφερειακό π...

η norelem επεκτείνει τη γκάμα μεντεσέδων