Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Άμστερνταμ 2024 - Η MAE παρουσιάζει τα τελευταία σημαντικά γεγονότα

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean στο Άμστερνταμ ανοίγει τις πόρτες στους ειδικούς του κόσμου για τον καθαρισμό και την υγιεινή. Ως γνωστός προμηθευτής για την αγορά καθαρισμού και υγιεινής, η MAE, μάρκα της AMETEK, συμμετέχει ως εκθέτης. Στην αίθουσα 7, στο περίπτερο 420, η MAE παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες της για την αγορά καθαρισμού.

Οι φυσητήρες της MAE χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια για τη λειτουργία αναρρόφησης των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων. Καταστέλλουν με εξαιρετική απόδοση αέρα, αθόρυβη λειτουργία, υψηλή ταχύτητα και πολύ καλή αναλογία ισχύος, μεγέθους και βάρους. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα είναι εξοπλισμένα με την καλύτερη στην κατηγορία τους ενεργειακή απόδοση σύμφωνα με τη νέα οδηγία οικολογικού σχεδιασμού και κατασκευάζονται στην Ευρώπη.

Ειδικά ο νέος By-Pass Universal Blower BU 82 2-stage, διαθέσιμος ως έκδοση AC και DC, έχει αναπτυχθεί για τις μοναδικές απαιτήσεις απόδοσης των πλυντηρίων. Ο φυσητήρας προσφέρει υψηλή απόδοση σε μικρό και συμπαγή σχεδιασμό. Λόγω του χαμηλού του βάρους, είναι απόλυτα κατάλληλος για κινητές συσκευές και εντυπωσιάζει με πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως η εκτεταμένη διάρκεια ζωής και άλλα χαρακτηριστικά που είναι ευεργετικά για τη χρήση τους σε ξηραντήρες πλύσης.

Στη σειρά των φυσητήρων και κινητήρων χωρίς ψήκτρες, η MAE παρουσιάζει το νέο BB 42 By Pass: Έναν υψηλής ταχύτητας ανεμιστήρα BLDC με ενσωματωμένο έλεγχο ταχύτητας και βελτιστοποιημένο σύστημα ροής αέρα. Επιπλέον, είναι άριστα κατάλληλος για εφαρμογές που λειτουργούν με μπαταρίες λόγω της υψηλής απόδοσης και έχει εξαιρετική απόδοση αέρα σε σχέση με το μέγεθος της συσκευασίας.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι η πλατφόρμα κινητήρων 89 της MAE, που διατίθεται τόσο σε διαμορφώσεις By Pass όσο και σε Thru-Flow σε εκδόσεις AC και DC. Προσφέροντας αυξημένη απόδοση και μειωμένες εκπομπές θορύβου, αυτός ο ανεμιστήρας χωρίς ψήκτρες διαθέτει στιβαρό περίβλημα και πτερωτή αλουμινίου, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και βέλτιστη απόδοση. Με ενσωματωμένο έλεγχο κίνησης και ρύθμιση ταχύτητας κλειστού βρόχου, είναι μια ευέλικτη λύση για διάφορους εξοπλισμούς καθαρισμού.

Η Dunkermotoren, η αδελφή εταιρεία της MAE και επίσης μάρκα της AMETEK, συμμετέχει ως συνεκθέτης στο περίπτερο της MAE. Η Dunkermotoren είναι γνωστή στον τομέα των βιομηχανικών αυτοματισμών και των αυτοματοποιημένων οδηγούμενων οχημάτων (AGVs) και προσφέρει πολύτιμη εμπειρία για εφαρμογές όπως τα αυτόνομα και ride-on μηχανήματα καθαρισμού. Ο κινητήρας BLDC BG 66 dPro με το κιβώτιο ταχυτήτων NG 250 είναι η ιδανική κίνηση κίνησης για ρομπότ καθαρισμού. Η λύση εντυπωσιάζει με τη συμπαγή και στιβαρή σχεδίαση, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και με διαφορετική ακτινική ικανότητα φορτίου - όλα κατασκευασμένα στη Γερμανία.











Περισσότερα νέα

Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo
Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας
από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στο Messe Frankfurt, περίπτερο A171.
Με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προγραμματισμού MotionCode της nexofox, ο προγραμματισμός των έξυπνων κινητήρων είναι πλέον ακόμη πιο εύκολος και δεν υπάρχουν πλέον όρια στις αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές αυτοματισμού.

Ευρέως χρησιμοποιούμενος και ευέλικτος - ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 της Dunkermotoren, μάρκα...

Με την οικογένεια προϊόντων SL 38, η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, εγκαινίασε μια νέα σειρά γραμμικών κινητήρων υψηλής απόδοσης. Ως έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα, ο ServoLine 38 STL (Stainless Steel) εντυπωσιάζει με την υψηλότερη ποιότητα υλικού και ανθεκτικότητα