Κατάλογος
Κατάλογος

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.04.2024 01:04

norelem στο all about automation

Ένα φορτηγό γεμάτο καινοτομίες

Στην έκθεση all about automation Heilbronn από τις 15 έως τις 16 Μαΐου 2024, η norelem θα παρουσιάσει στο SHOWTRUCK της πολυάριθμες καινοτομίες προϊόντων από διάφορους τομείς, όπως η μηχανολογία και ο μηχανολογικός εξοπλισμός, η αυτοκινητοβιομηχανία, η συσκευασία και οι βιομηχανίες φαρμάκων και τροφίμων. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να προσβλέπουν σε έναν διαγωνισμό με ελκυστικά βραβεία σχετικά με τη norelem.



Φέτος, η norelem θα εκθέσει για πρώτη φορά στην έκθεση all about automation στο Heilbronn. Στο πράσινο SHOWTRUCK μπροστά από τις πύλες της αίθουσας, η εταιρεία θα εκθέσει καινοτόμα προϊόντα για να τα αγγίξουν και να τα γνωρίσουν οι επισκέπτες, όπως στοιχεία στήριξης και σύσφιξης καθώς και πείρους ασφάλισης με ενσωματωμένους αισθητήρες από το τμήμα Smart Products. Αυτοί καθιστούν εύκολο τον έλεγχο της σύσφιξης και των ακινητοποιήσεων ακόμη και πριν από την κατεργασία του τεμαχίου. Στο κινητό περίπτερο της έκθεσης θα παρουσιαστούν επίσης οι νέοι επίπεδες και πλευρικές σφικτήρες που προστέθηκαν στη γκάμα προϊόντων, καθώς και οι άτρακτοι σύσφιξης για μικρές οπές και αυτοματοποιημένη σύσφιξη.



Τα κυριότερα σημεία από τη γραμμική τεχνολογία περιλαμβάνουν ευθύγραμμες και καμπύλες γραμμικές ράγες οδήγησης και ταιριαστούς κυλινδρικούς οδηγούς για καμπύλες διαδρομές των οδηγών. η norelem προσφέρει μια σειρά από ράγες οδήγησης με καμπύλες έως 180° για περιστρεφόμενες εφαρμογές. Το νέο σύστημα γραμμικών οδηγών επιτρέπει απλές και ελεύθερες διαμορφώσεις τροχιάς τόσο με ευθείες όσο και με καμπύλες ράγες.



Ως ψηφιακό αντίστοιχο του BIG GREEN BOOK, η norelem θα παρουσιάσει το ηλεκτρονικό της κατάστημα με νέα πρακτικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες και θα είναι διαθέσιμη με την ομάδα της έκθεσης για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τη γκάμα των πάνω από 100.000 προϊόντων.000 προϊόντων.



Το SHOWTRUCK της norelem θα βρίσκεται μπροστά από τις πύλες της αίθουσας all about automation στο Heilbronn, στο περίπτερο S-101, από τις 15 έως τις 16 Μαΐου.



Οι επισκέπτες μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσκλησης της norelem:

https://register.visitcloud.com/survey/2l6f2vad41npm?actioncode=NTWO000176NEY&partner-contact=322ikfjfviso0

Περισσότερα νέα

Η λύση για διεργασίες κατεργασίας χωρίς σφάλματα
Νέο από τη norelem: Γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων
Σφιγκτήρες ταχείας αποδέσμευσης ως στοιχεία σύνδεσης στο σύστημα γρήγορης αλλαγής από τη norelem
Ζήστε ζωντανά τα νέα και αποδεδειγμένα προϊόντα norelem

Η MHP RIESEN Ludwigsburg είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τη norelem, έναν περιφερειακό π...

η norelem επεκτείνει τη γκάμα μεντεσέδων