Dunkermotoren GmbH
Dunkermotoren GmbH
11.04.2024 02:04
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo
Η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση Passenger Terminal Expo στη Φρανκφούρτη ως εκθέτης και δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού "mo. Το τρέχον τεύχος του περιοδικού, το οποίο διανύει την όγδοη χρονιά του, εστιάζει στον αυτοματισμό των αεροδρομίων. Υπό τον τίτλο "Check-in στο μέλλον του αυτοματισμού", ο κατασκευαστής τεχνολογίας κίνησης αναφέρεται λεπτομερώς στις εκτεταμένες δυνατότητες εφαρμογής των λύσεων κίνησης και υπηρεσιών στον τομέα της αυτοματοποίησης αεροδρομίων.
Τα αεροπορικά ταξίδια διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη σύνδεση των ανθρώπων. Επιτρέπει την αποτελεσματική μεταφορά αγαθών και χρησιμεύει ως σημαντική πλατφόρμα για την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων, συμβάλλοντας σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη και ευημερία. Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να λειτουργήσει μόνο με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων συστημάτων, όπως συστήματα ελέγχου πρόσβασης ή συστήματα διαχείρισης αποσκευών. Οι κινητήρες της Dunkermotoren αποτελούν μέρος αυτών των συστημάτων εδώ και πολλά χρόνια.
Στο νέο περιοδικό Motion Journal, η Dunkermotoren εξηγεί πώς οι ηλεκτρικοί κινητήρες υποστηρίζουν τις λειτουργίες των αεροδρομίων, τι είναι σημαντικό κατά το σχεδιασμό κινητήρων για συστήματα ειδικά για αεροδρόμια και πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μέλλον της αυτοματοποίησης αεροδρομίων.
Passenger Terminal Expo, 16 έως 18 Απριλίου 2024, Messe Frankfurt - Αίθουσα 5.1, Περίπτερο A171
Στην αγορά της ιατρικής διάγνωσης, οι ηλεκτρικές μονάδες κίνησης χρησιμοποιούνται σε ευρύ φάσμα ε...
09.09.2025 01:05
Ισχυρό, ισχυρότερο, BG95x120 dProΠιο δυνατή από ποτέ: BG95x120 dPro
Η Dunkermotoren ανεβάζει τον πήχη στη...
Η Dunkermotoren και η EGS Automation, αμφότερες μέρος της AMETEK, θα εκθέσουν και πάλι μαζί
...
Η Dunkermotoren GmbH, με έδρα το Bonndorf του Μαύρου Δάσους, είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος κατα...
Μετά την επιτυχημένη &kap...
30.04.2025 02:10
Dunkermotoren τον Μάιο του 2025Το all about automation στο Heilbronn ξεκινά στις 14 Μαΐου 2025...