Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

11.04.2024 02:04

Check-in στο μέλλον του αυτοματισμού

Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση Passenger Terminal Expo στη Φρανκφούρτη ως εκθέτης και δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού "mo. Το τρέχον τεύχος του περιοδικού, το οποίο διανύει την όγδοη χρονιά του, εστιάζει στον αυτοματισμό των αεροδρομίων. Υπό τον τίτλο "Check-in στο μέλλον του αυτοματισμού", ο κατασκευαστής τεχνολογίας κίνησης αναφέρεται λεπτομερώς στις εκτεταμένες δυνατότητες εφαρμογής των λύσεων κίνησης και υπηρεσιών στον τομέα της αυτοματοποίησης αεροδρομίων.

Τα αεροπορικά ταξίδια διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη σύνδεση των ανθρώπων. Επιτρέπει την αποτελεσματική μεταφορά αγαθών και χρησιμεύει ως σημαντική πλατφόρμα για την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων, συμβάλλοντας σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη και ευημερία. Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να λειτουργήσει μόνο με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων συστημάτων, όπως συστήματα ελέγχου πρόσβασης ή συστήματα διαχείρισης αποσκευών. Οι κινητήρες της Dunkermotoren αποτελούν μέρος αυτών των συστημάτων εδώ και πολλά χρόνια.

Στο νέο περιοδικό Motion Journal, η Dunkermotoren εξηγεί πώς οι ηλεκτρικοί κινητήρες υποστηρίζουν τις λειτουργίες των αεροδρομίων, τι είναι σημαντικό κατά το σχεδιασμό κινητήρων για συστήματα ειδικά για αεροδρόμια και πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μέλλον της αυτοματοποίησης αεροδρομίων.

Passenger Terminal Expo, 16 έως 18 Απριλίου 2024, Messe Frankfurt - Αίθουσα 5.1, Περίπτερο A171

Περισσότερα νέα

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας
από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στο Messe Frankfurt, περίπτερο A171.
Με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προγραμματισμού MotionCode της nexofox, ο προγραμματισμός των έξυπνων κινητήρων είναι πλέον ακόμη πιο εύκολος και δεν υπάρχουν πλέον όρια στις αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές αυτοματισμού.

Ευρέως χρησιμοποιούμενος και ευέλικτος - ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 της Dunkermotoren, μάρκα...

Με την οικογένεια προϊόντων SL 38, η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, εγκαινίασε μια νέα σειρά γραμμικών κινητήρων υψηλής απόδοσης. Ως έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα, ο ServoLine 38 STL (Stainless Steel) εντυπωσιάζει με την υψηλότερη ποιότητα υλικού και ανθεκτικότητα