Κατάλογος
Κατάλογος

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

18.04.2024 01:04

Datapaq® reflow tracker system

Μέτρηση του προφίλ θερμοκρασίας στην παραγωγή τυπωμένων κυκλωμάτων

Μέτρηση και παρακολούθηση της σταθερότητας της διεργασίας
  • Απόκτηση επαναλαμβανόμενων δεδομένων και δημιουργία ανάλυσης SPC για την πρόβλεψη των απαιτήσεων συντήρησης.
  • Διασφάλιση και απόδειξη της συμμόρφωσης με το καθορισμένο προφίλ θερμοκρασίας συγκόλλησης
  • Λεπτομερής ρύθμιση των παραμέτρων της διεργασίας για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης
  • Αυτόματη επιλογή παραμέτρων φούρνου για ταχύτερες αλλαγές

Με το σύστημα Datapaq Reflow Tracker System, μπορείτε να παρακολουθείτε τις θερμοκρασίες οποιασδήποτε εφαρμογής συγκόλλησης σε πραγματικό χρόνο - συμπεριλαμβανομένων των σταθμών κύματος, επαναρροής, φάσης ατμών, επιλεκτικής και επανασχεδιασμού.

Με αυτό το σύστημα, το οποίο αποτελείται από εξειδικευμένα θερμοστοιχεία, καταγραφείς δεδομένων, θερμικές ασπίδες και λογισμικό Insight, μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα των προϊόντων, να επιταχύνετε τη ρύθμιση της διαδικασίας, να αυξήσετε τα κέρδη και να μειώσετε τις επανεργασίες.
Καταγραφέας δεδομένων Datapaq DP5
Ο Datapaq DP5 είναι ένας στιβαρός και αξιόπιστος καταγραφέας δεδομένων θερμοκρασίας. Χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικά τελευταίας τεχνολογίας για την επίτευξη βέλτιστης αναλογίας μεγέθους/απόδοσης. Ο καταγραφέας δεδομένων καταγράφει τις τιμές θερμοκρασίας έως και 12 θερμοστοιχείων με μεγαλύτερη ταχύτητα, υψηλότερη ανάλυση και μεγαλύτερη ακρίβεια από ό,τι ήταν δυνατό να γίνει προηγουμένως στον κλάδο. Στεγάζεται σε συμπαγές φρεζαρισμένο περίβλημα από αλουμίνιο, το οποίο επιτρέπει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Ο καταγραφέας δεδομένων Datapaq DP5 προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά

  • Εύρος θερμοκρασίας: -100 °C έως 1370 °C (θερμοζεύγος τύπου Κ).
  • Γρήγορη σύνδεση μέσω τυπικού καλωδίου USB.
  • Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μέσω οποιουδήποτε τροφοδοτικού USB.
  • Μπαταρία NiMH με δυνατότητα αντικατάστασης από τον χρήστη.
  • Εξαιρετικά μικρός σχεδιασμός με διαστάσεις μικρότερες από 60 mm x 12 mm (ΠxΥ).
  • Ρυθμός δειγματοληψίας μόλις 0,05 δευτερόλεπτα.
  • 50.000 μετρούμενες τιμές ανά κανάλι σε διαμόρφωση 6 και 12 καναλιών.
  • Υψηλή ακρίβεια μέτρησης +/- 0,5°C
  • Απλός χειρισμός μέσω κουμπιών έναρξης/διακοπής.
  • Δοχείο προστασίας από τη θερμότητα
Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό προστατευτικών δοχείων θερμότητας για εφαρμογές σε φούρνους έως 1200°C και με τη χρήση του ίδιου μονωτικού υλικού που χρησιμοποιείται σε καταγραφείς πτήσεων αεροσκαφών, τα προστατευτικά δοχεία θερμότητας της Datapaq είναι κατάλληλα ακόμη και για τις πιο δύσκολες συνθήκες λειτουργίας. Τα δοχεία προστασίας από τη θερμότητα μονώνονται με ένα λεπτόπορο υλικό σε ένα υψηλής ποιότητας περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα με εύχρηστα διπλά πώματα. Παρά το χαμηλό βάρος τους, αυτά τα δοχεία προστασίας θερμότητας είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, ώστε να μπορούν να αντέχουν τις απαιτούμενες θερμοκρασίες διεργασίας σε κάθε εκτέλεση.
Λογισμικό Insight για το σύστημα Reflow Tracker σε εκδόσεις Basic, Standard και Professional
Το λογισμικό Insight είναι ένα εύχρηστο πακέτο λογισμικού της Datapaq που είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της βιομηχανίας ηλεκτρονικών ειδών. Με ένα τυπικό προφίλ θερμοκρασίας συγκόλλησης επαναρροής διάρκειας μόλις έξι λεπτών, οι χρήστες δεν θέλουν να ξοδεύουν επιπλέον χρόνο για την ανάλυση του προφίλ. Το λογισμικό Insight παρέχει αμέσως μια λεπτομερή ανάλυση της θερμοκρασίας.

Το λογισμικό Insight Basic για συσκευές παρακολούθησης επανασυγκόλλησης μετατρέπει γρήγορα και εύκολα τα ακατέργαστα δεδομένα σε σημαντικές πληροφορίες. Ο συνοδευτικός οδηγός λογισμικού καθοδηγεί τους λιγότερο έμπειρους χρήστες σε κάθε βήμα ανάλυσης του προφίλ θερμοκρασίας. Αυτό παρέχει μια οικονομικά αποδοτική και εύχρηστη λύση λογισμικού που επιτρέπει τη λεπτομερή ανάλυση του προφίλ συγκόλλησης και τη δημιουργία ολοκληρωμένων αναφορών σχετικά με την απόδοση της διαδικασίας.

Το λογισμικό Insight για Reflow Tracker είναι η λύση επιλογής για πολλούς χρήστες. Βασίζεται στη βασική έκδοση και προσφέρει πρόβλεψη προφίλ και υπολογισμό συνταγών ως πρόσθετες λειτουργίες. Έτσι, η βασική ανάλυση επεκτείνεται σε μια ολοκληρωμένη λύση για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας. Το λογισμικό "Easy oven Setup" (EOS) για τον υπολογισμό συνταγών προσδιορίζει τις βέλτιστες ρυθμίσεις φούρνου σε λίγα δευτερόλεπτα και εξοικονομεί αρκετές ώρες σε κάθε αλλαγή.

Το λογισμικό Insight Professional για Reflow Tracker είναι η προτιμώμενη επιλογή για συχνούς χρήστες και για παραγωγή σειράς. Με την έννοια Surveyor της Datapaq, εξαλείφει τη μεταβλητότητα των αποτελεσμάτων που συνδέεται με τη χρήση των Golden Boards. Το προηγμένο λογισμικό ανάλυσης SPC Surveyor έχει σχεδιαστεί για τον εντοπισμό τάσεων στην απόδοση του φούρνου και την αποφυγή διαδικασιών που παραβιάζουν τις προδιαγραφές. Σε συνδυασμό με την προαιρετική ρυθμιζόμενη συσκευή μεταφοράς για τους αισθητήρες Surveyor, παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για τη ρύθμιση, τη βελτιστοποίηση και τη μακροχρόνια παρακολούθηση της διαδικασίας.
Θερμοστοιχεία
Τα θερμοστοιχεία είναι ένα κρίσιμο μέρος ενός συστήματος παρακολούθησης επαναφοράς της Datapaq. Τοποθετούνται σε κρίσιμα σημεία του προϊόντος για την επίτευξη σαφούς προφίλ θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Όλοι οι ανιχνευτές είναι κατασκευασμένοι από κράματα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα (ANSI MC 96.1, ειδικά όρια σφάλματος) και παρέχουν εξαιρετικά ακριβείς τιμές.

Περισσότερα νέα

Χαρακτηριστικά απόδοσης

  • Βελτιστοποίηση της διαδικασίας μέσω ακριβ...