Κατάλογος
Κατάλογος

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

  • GREEN technology - Zertifikat
  • ISO 14000
  • ISO 9001

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

  • GREEN technology - Zertifikat
  • ISO 14000
  • ISO 9001

28.04.2024 01:04

Ηλιόλουστες προοπτικές: CONTAINEX

Με τις νέες φωτοβολταϊκές μονάδες μας, μπορείτε να μετατρέψετε το εμπορευματοκιβώτιό σας σε μια οικονομικά αποδοτική και βιώσιμη λύση χώρου. Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά και τον ειδικά βελτιστοποιημένο σχεδιασμό, η δωρεάν ηλιακή ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί κερδοφόρα για τις δικές σας ανάγκες.

Οι φωτοβολταϊκές μονάδες μας είναι συμβατές με όλα τα κοντέινερ γραφείου και υγιεινής 20' CONTAINEX της σειράς CLASSIC Line και PLUS Line και μπορούν προαιρετικά να παρακολουθούνται και να αναλύονται μέσω μιας εφαρμογής.

#1: Υψηλή παραγωγή ισχύος
Οι μονάδες μας υψηλής απόδοσης μπορούν να παράγουν έως και 2,55 kWp (6 φωτοβολταϊκές μονάδες των 425 Wp η καθεμία).

#2: Βιωσιμότητα
Με την τεχνολογία CONTAINEX GREEN συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα πιο πράσινο μέλλον. Η φωτοβολταϊκή μονάδα εντάσσεται σε αυτή τη στρατηγική μειώνοντας το αποτύπωμα CO2 των εμπορευματοκιβωτίων και προστατεύοντας το περιβάλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

#3: Εύκολη εγκατάσταση και φθηνή μεταφορά
Οι φωτοβολταϊκές μονάδες μας μπορούν να εγκατασταθούν και να τεθούν σε λειτουργία* με απλή τοποθέτησή τους στο κοντέινερ γραφείων 20' ή στο κοντέινερ υγιεινής. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς έως και 16 μονάδων ανά φορτηγό, εξοικονομείτε κόστος μεταφοράς.

Περισσότερα νέα

Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε άμεσα με μια προσωρινή ή μόνιμη λύση αποθήκευσης και χώρου υλικών.<...