Κατάλογος
Κατάλογος

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

Η RK Rose+Krieger συμπληρώνει το σύστημα στήριξης οθόνης RK

Τρεις νέες περιστρεφόμενες βάσεις οθόνης για μέγιστη ευελιξία και φιλικότητα προς τον χρήστη

Οι οθόνες, οι πίνακες αφής, τα περιβλήματα οθόνης και λειτουργίας είναι απαραίτητα στοιχεία σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας και σε κινητά μηχανήματα. Όχι μόνο πρέπει να τοποθετούνται με ευελιξία, αλλά και να μπορούν να τοποθετούνται με ασφάλεια - και μάλιστα σε μεγάλη ποικιλία θέσεων. Η RK Rose+Krieger επεκτείνει, επομένως, το σύστημα βάσεων οθονών RK για σύνδεση σε συστήματα στρογγυλών ή τετράγωνων σωλήνων με τρία νέα περιστρεφόμενα μοντέλα για τοποθέτηση σε επίπεδες επιφάνειες.



Όπως και στην υπάρχουσα σειρά, οι νέες βάσεις οθονών προσφέρουν μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τις διαστάσεις σύνδεσης των τελικών συσκευών. Οι οθόνες, τα περιβλήματα χειρισμού κ.λπ. συνδέονται μέσω οπών γενικής χρήσης, οπών με εσωτερικό σπείρωμα ή προαιρετικά μέσω πλακών σύνδεσης RK σύμφωνα με το πρότυπο VESA 50/75/100. Εκτός από την ασφαλή στερέωση σε επίπεδες επιφάνειες, και οι τρεις βάσεις οθονών έχουν αντοχή σε φορτίο 10 kg στατικά ή 3 kg δυναμικά. Οι τομείς εφαρμογής των τριών νέων μοντέλων κυμαίνονται από βιομηχανικούς σταθμούς εργασίας και οθόνες σε γραμμές μεταφοράς μέχρι βιομηχανικά φορτηγά κ.λπ.



Βάση οθόνης Console

Η βάση οθόνης Console διαθέτει τετράγωνη επιφάνεια τοποθέτησης με τέσσερις οπές σύνδεσης. Μπορεί να περιστραφεί κατά 180° με ασφάλεια 15° μέσω ενός σημείου περιστροφής στην πλευρά της επιφανειακής τοποθέτησης. Από την πλευρά σύνδεσης της συσκευής, διαθέτει σφαιρική ρύθμιση που επιτρέπει περιστροφή 60° προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς και ελεύθερη περιστροφή. Αφού τοποθετηθούν, τόσο η ρύθμιση με σφαίρα όσο και το σημείο περιστροφής μπορούν να στερεωθούν χωρίς εργαλεία με τη χρήση μοχλού σύσφιξης ή λαβής αστέρα. Ο μηχανισμός ασφάλισης διασφαλίζει ότι η συσκευή που είναι προσαρτημένη στη βάση στήριξης οθόνης παραμένει με ασφάλεια στη θέση της ακόμη και υπό δυναμικές φορτίσεις που προκαλούνται από ταλαντώσεις, δονήσεις, κραδασμούς κ.λπ. όπως αυτές που συμβαίνουν σε μηχανήματα ή στο πεδίο, ο μηχανισμός ασφάλισης διασφαλίζει ότι η συσκευή που είναι προσαρτημένη στη βάση στήριξης της οθόνης παραμένει με ασφάλεια στη θέση της ακόμη και κάτω από δυναμικές φορτίσεις, όπως αυτές που εμφανίζονται σε μηχανήματα ή κατά την κίνηση ενός κινητού μηχανήματος.



Βάση στήριξης οθόνης με διπλή σφαίρα

Η βάση στήριξης της οθόνης με διπλή σφαίρα διαθέτει σφαιρική ρύθμιση και στις δύο πλευρές με περιστροφή 60° προς όλες τις κατευθύνσεις και ελεύθερη περιστροφή. Κάθε ρύθμιση με σφαίρα μπορεί να στερεωθεί με ασφάλεια χωρίς εργαλεία χρησιμοποιώντας ένα μοχλό σύσφιξης. Η ρύθμιση με σφαίρα και στις δύο πλευρές προσφέρει μεγάλη ευελιξία κατά την τοποθέτηση των συνδεδεμένων συσκευών. Με το στήριγμα οθόνης με διπλή σφαίρα, η RK Rose+Krieger προσφέρει μια εναλλακτική λύση σε σχέση με τις καθιερωμένες σειρές που διατίθενται στην αγορά.



Στήριγμα οθόνης με διπλή σφαίρα περιστρεφόμενη

Η τρίτη παραλλαγή έχει σημείο περιστροφής 180° με ένα πιάσιμο 15° στο κέντρο σε σύγκριση με το στήριγμα οθόνης με διπλή σφαίρα. Και εδώ η θέση μπορεί να σταθεροποιηθεί με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τους μοχλούς σύσφιξης ή τη λαβή αστέρα. Με το σημείο περιστροφής στο κέντρο και τις διπλές σφαίρες και στις δύο πλευρές, αυτή η βάση στήριξης οθόνης προσφέρει μέγιστη ευελιξία στη ρύθμιση των προσαρτημένων συσκευών.

Περισσότερα νέα

Ανθεκτικοί ηλεκτρικοί κύλινδροι για εσωτερική και εξωτερική χρήση
Νέοι γωνιακοί σύνδεσμοι για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία με το σύστημα διανομής καλωδίων RK
Ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την εσωτερική ροή εμπορευμάτων
Νέοι οδηγοί ολίσθησης με προσαρμοσμένη τοποθέτηση
Η σταθερή μονάδα διπλού σωλήνα αντισταθμίζει τις υψηλές ροπές κάμψης