Κατάλογος
Κατάλογος

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

06.06.2024 01:06

IO-Link - άνοιγμα πόρτας για τη βιομηχανία 4.0

Απλό. Δικτυωμένο. Ανεξάρτητο.

Απλό. Δικτυωμένο. Ανεξάρτητο.
  • Περιστροφικοί κωδικοποιητές, κωδικοποιητές σύρματος και οθόνες αφής LCD
  • Γρήγορη και εύκολη θέση σε λειτουργία
  • Άμεση επικοινωνία από τον ελεγκτή στους αισθητήρες
  • Κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές fieldbus
  • Ένα άνοιγμα πόρτας για τη βιομηχανία 4.0

Κατάλληλοι κωδικοποιητές, κωδικοποιητές σύρματος έλξης, συστήματα τροχών μέτρησης και οθόνες αφής LCD για την εφαρμογή σας.

Το IO-Link εδραιώνεται ολοένα και περισσότερο στην αγορά - και η τάση είναι αυξητική. Σήμερα, το IO-Link χρησιμοποιείται σε εργαλειομηχανές, γραμμές παραγωγής, intralogistics και μηχανήματα συσκευασίας. Το IO-Link αντιπροσωπεύει την απλότητα, τη μείωση του κόστους και ως σημείο εισόδου για την εφαρμογή μελλοντικών εννοιών Industry 4.0. Τα προϊόντα IO-Link της Kübler ανοίγουν νέες δυνατότητες για την εφαρμογή σας. Αφήστε μας να κάνουμε τις υπάρχουσες ή τις νέες μηχανές/συστήματά σας ανθεκτικές στο μέλλον. Οι ειδικοί μας σε θέματα IO-Link θα χαρούν να σας συμβουλεύσουν.

Τα οφέλη σας με τα προϊόντα IO-Link της Kübler


Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους
Τα προϊόντα IO-Link είναι ήδη αισθητά κατά την εγκατάσταση / θέση σε λειτουργία. Χάρη στην αναίσθητη μετάδοση της επικοινωνίας IO-Link, για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται απλά και μη θωρακισμένα καλώδια. Τα προϊόντα της Kübler συνδέονται με τυποποιημένους βιομηχανικούς συνδέσμους M8 ή M12. Για τους έξυπνους αισθητήρες, τα δεδομένα παραμέτρων προέρχονται απευθείας από τον ελεγκτή και επομένως δεν χρειάζεται να παραμετροποιηθούν χειροκίνητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα μηχάνημα που είναι έτοιμο για χρήση πιο γρήγορα.

Αποτελεσματική παραγωγή χάρη στο προφίλ έξυπνων αισθητήρων
Οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν γρήγορα και ευέλικτα τις μηχανές τους ή ολόκληρη την παραγωγή τους ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες/απαιτήσεις τους κατά τη λειτουργία. Αυτό είναι εφικτό με το Smart Sensor Profile από το IO-Link. Χάρη στις προκαθορισμένες κλάσεις προφίλ και τα αντίστοιχα αποθηκευμένα μπλοκ λειτουργιών, η αντικατάσταση ενός αισθητήρα ή η μετάβαση σε μια διαφορετική τεχνολογία αισθητήρων της ίδιας κλάσης προφίλ ή άλλες προσαρμογές στις τιμές μέτρησης μπορούν να υλοποιηθούν γρήγορα και εύκολα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα
Με τη χρήση του IO-Link, επιλέγετε μια τυποποιημένη και ανεξάρτητη από δίαυλο πεδίου διασύνδεση, η οποία, ως σύνδεση σημείο-προς-σημείο, επιτρέπει την άμεση επικοινωνία από τον ελεγκτή μέχρι το κατώτερο επίπεδο αυτοματισμού. συνεπώς, οι κύριοι IO-Link μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δικτύωση μεγάλου αριθμού συσκευών IO-Link σε σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα διαύλου πεδίου και ελέγχου.

Απομακρυσμένη διάγνωση και παρακολούθηση κατάστασης
Τα δεδομένα διεργασιών μιας συσκευής IO-Link που παραδίδονται σε απλό κείμενο παρέχουν στους τεχνικούς σέρβις μια βαθιά εικόνα των διεργασιών και των εφαρμογών. Ως αποτέλεσμα, οι επισκευές μπορούν να δρομολογηθούν με πρόβλεψη και να δημιουργηθούν νέες έννοιες συντήρησης. Έχει επίσης θετική επίδραση στην εξ αποστάσεως συντήρηση, καθώς αυτή μπορεί να οργανωθεί ευκολότερα χάρη στην επικοινωνία IO-Link.

Industry 4.0 / IIoT ready
Τα δικτυωμένα και έξυπνα προϊόντα αποτελούν προϋπόθεση για το Industry 4.0. Προϊόντα IO-Link της Kübler Είναι σε θέση να πουν: "Ποιος είμαι Πού βρίσκομαι Πώς αισθάνομαι;". Εκτός από την κλασική εργασία μέτρησης και τη μετάδοση των τιμών μέτρησης, οι αισθητήρες πρέπει να διαθέτουν και άλλες λειτουργίες για τη δικτύωση προϊόντων και τη συλλογή ή τη μετάδοση πρόσθετων πληροφοριών. Με το IO-Link υποστηρίζονται πλήρως τα "χαρακτηριστικά έτοιμα για τη βιομηχανία 4.0 / IIoT" (συνδεσιμότητα, αναγνώριση, διάγνωση, προσαρμοστικότητα) που έχει ορίσει η Kübler.


Περισσότερα νέα

Η αξιόπιστη μετάδοση του Industrial Ethernet είναι τώρα δυνατή και σε μέγεθος 85 mm.

Ο δα...

Μέτρηση θέσης χωρίς επαφή, κατάλληλη για τα πιο σκληρά περιβάλλοντα.


Ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις - κατάλληλες για χρήση στις πιο δύσκολες περιβαλλ...

Νέοι κωδικοποιητές PROFIsafe με βάση την πλατφόρμα Industrial Ethernet.

Ανυπομονούμε να σας δούμε στο

Sindex στη Βέρνη


Αίθουσα 3.2 | Π...

Νέοι κωδικοποιητέ&si...