Κατάλογος
Κατάλογος

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

01.06.2024 01:06

Πέντε νέες οικογένειες προϊόντων - πολλές πιθανές εφαρμογές

μεντεσέδες norelem για προφίλ αλουμινίου

Οι μεντεσέδες βρίσκονται παντού όπου τα πράγματα πρέπει να κάνουν "κλικ", για παράδειγμα ως εξαρτήματα σε έπιπλα, πόρτες και δοχεία. Στη norelem, οι πελάτες μπορούν τώρα να βρουν μια διευρυμένη γκάμα μεντεσέδων για στοιχεία πάνελ και προφίλ αλουμινίου, από μεμονωμένα εξαρτήματα έως σετ με εξαρτήματα τοποθέτησης.

Η γκάμα μεντεσέδων της norelem αποτελείται από πέντε νέες οικογένειες προϊόντων: σετ μεντεσέδων αλουμινίου με εσωτερικό στοπ και ιστό, καθώς και μισά μεντεσέδες αλουμινίου με εσωτερικό ή εξωτερικό στοπ και αντίστοιχους άξονες από ανοξείδωτο χάλυβα και πλαστικές τάπες κάλυψης. Οι μεντεσέδες μπορούν να συναρμολογηθούν αριστερά ή δεξιά και να περιστραφούν κατά 360°.



Όλα σε ένα: το πλήρες σετ

Η παραλλαγή του σετ είναι η πιο δημοφιλής. Η norelem παρέχει μεντεσέδες πλήρεις με όλα τα επιμέρους εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων δύο μισών μεντεσέδων, ενός άξονα και δύο τάκων κάλυψης. Ο μεντεσές μπορεί να φορτιστεί με έως και 200 N στις κατευθύνσεις x και y (μη δεσμευτική κατευθυντήρια τιμή) και παρέχεται με μια μπάρα στο πίσω μέρος, καθώς εδώ προβλέπεται μόνο μια βίδα στερέωσης. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με πλάτος αυλακιού 8 mm. Ο μεντεσές διατίθεται με ένα σετ στερέωσης που περιλαμβάνει δύο βίδες με βύθιση και δύο παξιμάδια T-Slot. Αυτή η έκδοση είναι κατάλληλη μόνο για το προφίλ του προϊόντος.



Ένας καλός συνδυασμός: τα εξαρτήματα

Οι μεντεσέδες μπορούν επίσης να προσαρμοστούν. Τα μισά μεντεσέδες διατίθενται εσωτερικά και εξωτερικά και σε διαφορετικά πλάτη (διάσταση A3), καθώς και αντίστοιχοι άξονες από ανοξείδωτο χάλυβα και θερμοπλαστικές τάπες κάλυψης. Οι δυνάμεις φόρτισης αυτών των μεντεσέδων είναι έως 100 N στην κατεύθυνση x και έως 150 N στην κατεύθυνση y (μη δεσμευτικές κατευθυντήριες τιμές). Πλεονεκτήματα των προσαρμοσμένων μεντεσέδων: Σε αντίθεση με το πλήρες σετ, μπορούν να συνδυαστούν με τα μπλοκ ολίσθησης του είδους και το προφίλ Bosch (λαμβάνοντας υπόψη τις διαμέτρους βιδών M5 και M6).



Εύκολη τοποθέτηση: Πλαστικοί μεντεσέδες με πείρους

Τα νέα είδη περιλαμβάνουν επίσης μεντεσέδες με πλαστικούς πείρους σε δύο εκδόσεις με διαμέτρους πείρων 6 mm και 8 mm. Η γωνία ανοίγματος των μεντεσέδων είναι 120°. Είναι κατάλληλοι για εσωτερικές πόρτες, δεν είναι ορατοί στο χρήστη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως πείρος κλειδώματος και η τοποθέτησή τους είναι γρήγορη και χωροταξική: Το περίβλημα από πολυαμίδιο περιέχει έναν γαλβανισμένο χαλύβδινο πείρο που απλά πιέζεται στην ελατηριωτή λαβή.






Περισσότερα νέα

η norelem επεκτείνει τη γκάμα των τυποποιημένων εξαρτημάτων της
Ένα φορτηγό γεμάτο καινοτομίες
Η λύση για διεργασίες κατεργασίας χωρίς σφάλματα
Νέο από τη norelem: Γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων
Σφιγκτήρες ταχείας αποδέσμευσης ως στοιχεία σύνδεσης στο σύστημα γρήγορης αλλαγής από τη norelem
Ζήστε ζωντανά τα νέα και αποδεδειγμένα προϊόντα norelem